2777
2789
عنوان

چجوری با دخترم مطرح کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 59 پست
همینو نمیتونم دیگه 🥲اصلا درباره اینچیزا باهاش حرف نزدم

مامان منم زیاد بازش نمیکنه ولی احکامو کامل بهم گفته شما هم یکم تمرکز کن صداتو صاف کن یه گوشه کامل بهش بگو 

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دوم راهنمایی

پس خیلی دیرهم نشده،عزیزم سعی کن یجوری درباره مضرات خود ارضایی و این چیزا باهاش صحبت کنی چون به مرور زمان تبدیل به عادت میشه و کم کم باعث میشه غریزه طبیعی بدن بهم بخوره و خدایی نکرده دراینده باعث بروز بیماری های جنسی و جسمی هم میشه 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
مامان منم زیاد بازش نمیکنه ولی احکامو کامل بهم گفته شما هم یکم تمرکز کن صداتو صاف کن یه گوشه کامل به ...

وقتی مادرت بهت گفت چه حسی داشتی؟ 

هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....
وقتی مادرت بهت گفت چه حسی داشتی؟

هیچی یکم خجالت و اینا که طبیعیه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

پس خیلی دیرهم نشده،عزیزم سعی کن یجوری درباره مضرات خود ارضایی و این چیزا باهاش صحبت کنی چون به مرور ...

نه نگران پریودش نیستم

اونم بنظرم کاریش نمیشه کرد

توی بلوغ کنجکاوی زیاد میشه 

دوست ندارم بهم بی اعتماد بشه🥲

هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....
هیچی یکم خجالت و اینا که طبیعیه

حالا خجالتش هیچی

حس میکنم اگه بگم بهم دیگه اعتماد نداشته باشه

شنا اینطوری نشدی ؟ باعث نشد یه چیزارو پنهون کنی ؟

حالا خجالتش هیچیحس میکنم اگه بگم بهم دیگه اعتماد نداشته باشهشنا اینطوری نشدی ؟ باعث نشد یه چیزارو پن ...

من از قبل پنهون میکردم فقط بعضی وقتا ضایعس خودش میفهمه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من از قبل پنهون میکردم فقط بعضی وقتا ضایعس خودش میفهمه

بیشتر نگران شدم پس😂🤦‍♀️

اگه فکر میکنین این کارو میکنه ببرینش مشاور بگین بخاطر چیز دیگه ای میبرم، شل نگیرین آدمو نابود میکنه

دربارش خیلی تحقیق کردم

وقتی کنار تجربه نوجوونی خودم میذارم میبینم اونطوری که شما میگی نیست عزیزم

دربارش خیلی تحقیق کردموقتی کنار تجربه نوجوونی خودم میذارم میبینم اونطوری که شما میگی نیست عزیزم

منم وقتی به تجربه خودم فکر میکنم میبینم که دقیقا همینطوریه ولی هرطور که خودتون میدونین