2777
2789
عنوان

شوهرم میگه هیچ وقت خونه به نامت نمیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 7761 بازدید | 364 پست
😂 ازین جور افراد تو جماعه زیاد هست آقا محمد شما محل نده بهش

این سایت برای تبادل نظر توی روابط و مشکلات و همه چی درست شده...

ولی یک سری ها هستن هیچ چیزیو رعایت نمیکنن نظری برخلافشون باشه شعور رو میذارن کنار واقعا متاسفم

بهترین جواب براشون فقط سکوته

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سایت‌زنونست‌دلم‌خواست‌ریپ‌بزنم‌به‌هیچ‌کس‌ربطی نداره

سایت زنونه نیست اگه سواد داشته باشی قوانین و مقررات رو بخونی میبینی نوشته فعالیت اقایون مشکلی نداره...

بعد هم هیچ کجای سطح نت زنونه مردونه نداره این سایت هزاران مرد به کوری مرد ستیز ها توش وجود داره...

انقدر ریپلای بزن و بچسب اهمیتی نداره 😁

البته منم بودم جاشون فشاری میشدم چون دیوه نمیتونستم از مردا بتیغم کاسبیم خراب میشد به مردا میگفتم پرنسس تا خرجمو بدن چون بابام چیزی برا خوردنم نداره بعد از پشر مردم انتظار بنز دازم🥺😂😂😂😂

اسکل از اول صفحات هی چرت وپرت نوشتی دیدم هرچقدر ضایعت میکنن باز رو مزخرفاتت پافشاری میکنی دلم خواست ...

لازم نیست اسمت و شخصیت خانوادگیتو و شعورتو هی نشون بدی...

بله دارم میبینم خوب سوختی که ثابت میکنه کی راست میگه 😂😂

اشکالی نداره شماهم مثل دوست بالایی انقدر بچسب تا چسبت تموم شه 😂😂

سایت زنونه هم نیست به کوری چشم مرد ستیزا هزاران مرد اینجا وجود داره و قوانین و مقرراتش هم نوشته فعالیتشون مشکلی نداره...

پس تعیین تکلیف نکن اینجا ارث پدریت نیست بچه جان 😁😂

اسکل از اول صفحات هی چرت وپرت نوشتی دیدم هرچقدر ضایعت میکنن باز رو مزخرفاتت پافشاری میکنی دلم خواست ...

ولشون کن گلم حیف وقتت که بذاری با این علافا دهن به دهن بشی  

اینا که مرد نیستن مردک علافن. اینا رو تو دنیای واقعی کسی محلشون نمیذاره اومدن تو سایت زنونه بین خانما 🤣🤣🤣🤣