2777
2789
عنوان

شوهرم میگه هیچ وقت خونه به نامت نمیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 7725 بازدید | 364 پست
چرا خود زنی میکنی خودتم یکسره اینجایی😂😂😂😂

به روت میخندیم پررو نشو 

بددددو بدددددو برو پی درس و مشخت!

فردا معلم مامی تو میخواد مدرسه!

پیشته!

بدددو برو، لاس بزرگتر از دهنتم برندار ،آفرین اوجولو موجولو، یه روغنی ام به اون جوجه سیبیلای پشت لبت بکش پرپشت شه

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بی شخصیت خودتی از اول تاپیک مشخصه چقدر حرص خوردی تو مرد وظیفه شه هرکاریم کنه برا زندگیش ،توهم هی حرص ...

مرد فقط واسه موفیقت خودش تلاش میکنه نه واسه نون دادن به یه ماده حالا هی برو فشار بخور گزارش بزن هرماری از دستت بر میاد بکن واقعیتو نمیتونی عوض کنی😉😂😂

ابشالا یکی گیر بیاد شمارو جمع کنه واقعا ترشیده ای حال بهم زنی واقعا یه آدم چقد متونه مثه شما منفور ب ...

خاک تو سرت احمق من شوهر وبچه دارم جوجه مدرسه ای 😂😂😂😂😂😂😂😂

@niniyar_5    

@niniyar_3     کجایی شما؟؟

https://daigo.ir/secret/6735064637   حرفاتونو اینجا بگین دوستام،تاپیکام قفلن💞

داش ممد به نینی یارا لگو حسابشو برسن متاسفانه تو خانوداش کسی بالاسرش نبوده بی ادب شده

بازم که لاس بزرگ برداشتی،تو گلوت میمونه ها 

اونوقت مامانت مجبوره تو این سرما و مریضی پاشه ببردت متخصص اطفال 

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....

سر این چیزا دعوا نکن 

شما برای اطمینان از پشتوانه مالی خودت. ریز ریز طلا بخر با فاکتوری مه با نام خودت هست برای خودت پس اندازی داشته باش که شوهرت ازش بی خبره 

حتی اگر میتونی به کمک خونواده ت و دور از چشم شوهرت زمینی چیزی بخر (فک نکینم دیگه در این حر لازم باشه) 

اما برای اطمینان خاطر خودت طلا و اینا میتونی بخری که ریزی ریز بخری کلی میشه خودش

به روت میخندیم پررو نشو بددددو بدددددو برو پی درس و مشخت!فردا معلم مامی تو میخواد مدرسه!پیشته! بدددو ...

ریپلای نکن اصن نمیخوام بات حرف بزنم چون متاسفناه عقده درونت زیاده

مرد فقط واسه موفیقت خودش تلاش میکنه نه واسه نون دادن به یه ماده حالا هی برو فشار بخور گزارش بزن هرما ...

تو برو رو املات کار کن بعدم اعلان بعدیت نخونده پاک میشه دیگه.

هم بچه ای هم بی سواد ،بی سلامت👍

https://daigo.ir/secret/6735064637   حرفاتونو اینجا بگین دوستام،تاپیکام قفلن💞

تو هیچ کجای قانون کشور ما نوشته نشده زن موظفه درآمد زایی کنه ، و ایضا نوشته نشده مرد مالی بنام زن کن ...

توی این کشور قوانینی مثل چند زنه(درصورت مشکل دار بودن زن) ارث نصف، شهادت دو زن برابر با یک مرد، حجاب و خیلی چیزای دیگه هم هست که بیشتریا رعایت نمیکنن پس چرا وقتی اونارو ماهم میگیم بعضیا فشاری میشن؟؟؟

بعد هم قانون فسخ عقد هم وجود داره درصورت باکره نبودن دختر که باعث میشه مرد در زمان ازدواج، اجباری بودن این ازمایشو طلب بکنه...

بخواید حساب کنید این مسائل هم هستن که دیده نمیشن و رعایت نمیشن...

جدا از تمام این ها هیچ کجا هم نوشته نشده مرد چیزی باید به نام زن بزنه 😁😁

پس اگه زن درآمد زایی نمیکنه مشکلیم نیست چیزیم به نامش نمیخوره وسلام

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁