2777
2789
عنوان

شوهرم میگه هیچ وقت خونه به نامت نمیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 8079 بازدید | 364 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب خونانیه ترشیده بشینین واس هم همینجور حرف بزنین بلکه فشارتون خالی شه بشینین تو همین نینی اسیت وایه هم قصه بگین تو خیال شوهر و پول 😂😂😂😂

ما بریم چون شماها متاسفانه جا مغز خدا مثه اینکه چیز دیوه بهتون داده

اگه مرد بیرون کار میکنه وظیفش هم هست خونه رو رسیدگی کنه!!!من الان هم کار میکنم هم دانشگاه میرم و هم ...

خب مردا تو خونه کار نمیکنن که! بله اگه مرد بیرون کار کنه و تو خونه هم رسیدگی داشته باشه که صدرصد خانم هم باید متقابلا همینجور باشه، ما خانما چون همسرامون اکثرا به خونه کاری ندارن اینجور صحبت میکنیم

اگه مرد بیرون کار میکنه وظیفش هم هست خونه رو رسیدگی کنه!!!من الان هم کار میکنم هم دانشگاه میرم و هم ...

اتفاقا اصلا اینطور نیست

کار بیرون خیلی راه تر از کار منزله من هم خانه داری میکنم هم شاغلم روزایی که خونه ام هم افسرده میشم هم انقدر کار خونه واشپزی دشواره کمردردمیگیرم

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
۱۶ سالشه🤣🤣🤣🤣🤣وایییییییی نمیدونستم

ببین کیا اومدن شدن مدافع مردا دیگه؟؟ 

تو واقعیت پول تاکسی شونو نمیتونن از راننده بگیرن اومدن اینجا شدن منتقد اجتماعی🤣🤣🤣🤣

https://daigo.ir/secret/6735064637   حرفاتونو اینجا بگین دوستام،تاپیکام قفلن💞

مهریه دارم ولی همسرم میگه تو درخواست مهریه کنی مهریتو میدم ولی طلاقت نمی‌دم میارمت خونه جلو چشمت زن ...

عزیزم یه ضرب المثل فلسطینی هست که میگه دستی رو که نمی تونی گاز بگیری ببوس و دعا کن خدا بشکنتش