2777
2789
عنوان

شوهرم میگه هیچ وقت خونه به نامت نمیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 6958 بازدید | 364 پست
پس انشالله تا آخر عمر مجرد میمونی چون خانواده دختر قبول نمیکنن همون اول همه می‌خوان ازت بهتره مجرد ب ...

خانوم محترم بنده ازدواج سفید فقط انجام میدم چون نمیخوام مثه بابم بدبخت بشم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی بی ادبه جوابشو نده داش محمد

درسته واقعا حرف های بعضیاشون خنده داره بیشتر و تا حدودیم غم که بخاطر همچین تفکراتی آمار طلاق بالا رفته 😑😑

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

پرنسس بودن بهتر از گشنه بودنه

خداروشکر من وهمسرم هر دوشاغلیم و با همراهی هم خونه خریدیم و به توافق رسیدیم 

و خداروهزاران باتشکر که انقدر مرده تو سایت زنونه بین خانما وول نمیخوره 

گشنه بودن بهتر از خاله زنک بودنه

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
سلطان اینا متاسفانه میفهمن نمیخوان قبول کنن بحث باهاشون بی فایدست فدات شم کسی که خدشو زده به خوابو ن ...

درسته اگه غیر از این بود وضعیت روابط و ازدواج این نبود متاسفانه

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

درسته واقعا حرف های بعضیاشون خنده داره بیشتر و تا حدودیم غم که بخاطر همچین تفکراتی آمار طلاق بالا رف ...

بعد داداش کم میارن تو بحث توهین میکنن اینش جالبته خدایی زورم میاد 4 تا دختر 40 کیبویی پشت گوشی برات زبون در میارن کاری نمیتونی بکنی چه میصه کرد البته مجازیه همه لاتن همه 🤣😂