2777
2789
عنوان

شوهرم میگه هیچ وقت خونه به نامت نمیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 7569 بازدید | 364 پست
عقل یه خانوم رندوم تو ایران بس کنید انقد مظاوم نمایی نکنین شما میخواین بدون کار و تلاش صاحب پول باشی ...

برو بابا کی با شماها میمونه شما ته زندگیتون همون طلاق گرفتنه 

شما مغزتون مریضه اصلا ازدواج نکنید وقتی دیدگاهتون اینه شما دارید تو زندگی تلف میشید یکی دیگه استفاده می‌کنه بیخود ازدواج میکنید بشنید پولاتونو برای خودتون نگه دارید با خودتون ببرید زیر زمین 😐

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بزرگترین استباه یه مرد اینه که چیزی به نام زنش بزنه آقایون البته مختار پولشونو آتیش بزنن ولی ما اینکارو نمیکنیم شوهر این خانومم 100 عاقله ودرست ترین کارو میکنه یه عده هم فشاری شدن چون کاسبیشون به هم میخوره✅😂

مردی که پول داشته باشه اگه زنش رو دوست داشته باشه باید بزنه....(پول اگه داشته باشه)

خیر بهتره بگی مردی که کم داشته باشه و بخواد باج بده به یک زن باج گیر به این شکل هست 😁😁

زندگی مشترک اسمش رووش هست (مشترک) همه چیزش باید مشترک باشه...

برای چی مردی که توی خونه خودش میتونه مستقل باشه و با پولش هم به خونه داریش برسه و هم به تموم چیزایی که منت میذارید بخواد یک نون خور بیاره؟؟؟؟

اونم دختر و یا زنی که به بلوغ فکری نرسیده و سر وظایف عادی خونه و زندگی منت میذاره 😂😑

عشق و علاقه و زحمت دو طرفست با این تفکرات زندگی کسی رو بدبخت نکنید خواهشا

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

نه عزیز جان سادگیم نبود خواستم زندگی بسازم آقا زد زیرش حتی به من نگفت میخواد بره محضر

سادگی کردی دیگه وقتی دیدگاه مردا همینه ک داری تو سایت میبینی یعنی باید باهاشون مثل خودشون باشی هر چی داری قایم کنی برا روز مبادا نه موقع بدبختی و گرفتاری بدی بهشون

خب وقتی خرجی و پول همش با اونه و خرید خونه و همه چی با اون بوده مگه مریضه بزنه به نام شما؟؟ 😐😐واقع ...

آقای محترم وقتی طلا فروختم اونم طلایی که اون نخریده و خودم دارم خرج خودمو در میارم اضافه همه چی برای اون باشه؟ چطور پولی که من کار میکنم در میارم ازم میگیره پس حق نداره پولمو بگیره چطور من باید کمک خرج باشم طلاهامو بفروشم برای خونه ولی هیچی برای من نباشه 

تو هرچی پول داری باید قائم کنی برای روزی ک بهت گفت نمیخوامت!!!نه اینکه مثل مهربونا بزاری وسط!!

اره دقیقا الان همینکارو میکنم دیگه بهش اعتماد ندارم

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برو بابا کی با شماها میمونه شما ته زندگیتون همون طلاق گرفتنه شما مغزتون مریضه اصلا ازدواج نکنید وقتی ...

خدایی زنایه خارجی خیلی بهتر از شما کم توقع خانوم بساز زن زندگی زبونشونم کوتاه  و خوشول برعکس 99 درصد زنایه ایران که.... 

طلا فروختم

واقعیتش اینه بهت اعتماد نداره. حالا یا فرهنگشه یا شما زیاد حساسش کردی.

من جای شما باشم دیگه طلامو نمیفروشم و تا میتونم طلا میخرم میزارم بانک.

البته حس میکنم شمام یکم انداختیش سر لج وگرنه با زبون جلو میبردی

داداش ازین خز ها تو مملکت ما زیادن البته تعجب نکن

راست میگی بحث باهاشونم بی فایدست...

بعد میگن چرا آمار طلاق بالاست و ازدواج پایین 😂😑

من الان بخدااا هم کار میکنم و هم به تفریحاتم و دانشگاهم میرسم و هم خونه مستقل خودمو از 20 سالگی به کمک پدر و مادرم خریدم...

ببخشید مگه آب و دون ام کمه بیام یکیو بیارم که توی پول خرج کردن شریکم بشه ولی توی خونه و زندگی و کار کردن نه؟؟ 😂😂

واقعا تفکرات خنده داریه

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

آقای محترم وقتی طلا فروختم اونم طلایی که اون نخریده و خودم دارم خرج خودمو در میارم اضافه همه چی برای ...

وآقا دلم کباب شد

زنهای ایرانی ب شدت مهربون وساده ات 

تروخدا موهاتو قائم کن 

شوهرتون بردن زندان هزارتومنم رو نکن

خدایی زنایه خارجی خیلی بهتر از شما کم توقع خانوم بساز زن زندگی زبونشونم کوتاه و خوشول برعکس 99 درصد ...

به زن خارجی اینو بگو تا از سقف آویزونت کنه طبق قانون اونا نوع چی پنجاه پنجاهه آقای خارجی 😂😂

شما برو همون زن خارجی رو بگیر لطف کن سراغ زنایی ایرانی نرو

وای چقدر دیدگاه مزخرفی دارید طلاها رو خریده و تمام مگ طلاها ماله خودشه ک حالا مالکیتی روش داشته باشه ...

واااای چقد کار سختیییی خونه داریو بچه داری خخخخ😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 خوب شد نرفتین تو معدن کار کنین وایییی خدا چقد جوک میگی شما