بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره مطمئنم من ۲۲،سالمه اون ۲۰هردومتاهلیم اصلاهم راه نمیاییم ازاول
خب چرا باید اینجوری کنه ؟ حسادت میکنه؟
وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره
سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
والا هی میخام صمیمی بشم باهاش منو ازخودش طرد میکنه
صمیمی یعنی چی؟ براش هدیه میخری؟ هواشو داری؟
سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
زنداداشم اینطوریه اخلاقش ولی دعا مینویسه بشدت حسوده حسوده اینقد حسودی میکنه و بیقراری یه بلایی سرت میاد فک کن ۳تا بچه داره بعد از ده سال باردار شدم از حسودی داشت میمرد وسیله یا هر چی بخرم قشنگ صورتش سیاه میشه یه ولوله ای توی زندگیمون راه میندازه. الان سالهاست هر چی بخریم به هیچی نمیگیم از ترس چشم مردم راحتیم ولی بازم اینقد مریضه میره ماله دیگه دعا مینویسه چشمش نزنیم فک میکنه فقط اون داره میخره و فقط اونه که داره پس دعاهای برعکس شده.اینجور آدما مریضن درست نمیشه
خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
مهر محبته دیگه همه خانواده با هم خوب بشید مثلا نمیدونم والله ..... ولی بهش بگو اصلا خجالت نکش بهش بگو شاید خودش بهت گفت . یمدت هم قطع ارتباط کن
خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت