2777
2789
عنوان

باورم نمیشه خواهرم خونم دعاگذاشته😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 47 پست
دعا گرفتن تو اقوام و خانوادتون مرسومه؟ و بهش اعتقاد دارید؟

والا من اصلا اعتقاد ندارم امااون اره

من به خودم و به خدام قول دادم که ثابت میکنم من لیاقتم بیشترازایناست

هیچ مشکلی نداریم بخدا یه عالمه حروف عربی اسم من واسم شوهرم اسم مامانامون مشخصه دعای سرذیذوجدایی اندا ...

نباید مینداختی باید میبردی باطلش میکردن 

درضمن حروف های قرآن هست گناه کردی اونجوری هم باطل نمیشه 

حس پیدا نشدنی فقط؛ حس مادریه +سختی‌های زندگی، با بچه‌هام قابل تحمله🫶

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره مطمئنم من ۲۲،سالمه اون ۲۰هردومتاهلیم اصلاهم راه نمیاییم ازاول

خب چرا باید اینجوری کنه ؟ حسادت میکنه؟

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

سرهیچی بخدا هرکاری میکنم ازحسادت منفجرمیشه ذره ای دوست نداره توزندگیم پیشرفت کنم

بهش نمیرسی؟ هوای دل اونم داری؟

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
خدا رحم کرد که پضت سرش رفتی و دیدی کجا جاساز کرده وگرنه عمرا میتونستی پیدا کنی . دوست و دشمنتو وقتی ...

دفعه قبلم اومده بوذ همه جارو میکشت شوهرم دیده بود

من به خودم و به خدام قول دادم که ثابت میکنم من لیاقتم بیشترازایناست

نباید مینداختی باید میبردی باطلش میکردن درضمن حروف های قرآن هست گناه کردی اونجوری هم باطل نمیشه

آ برای طلسم جدایی بنظرت آیه های قرآنی مینویسن؟؟؟؟ من شنیدم نجس کنن باطل میشه و اینکه بهردلیلی به دعانویس مراجعه کردن کفره دیگه راست و دروغشو نمیدونم

والا هی میخام صمیمی بشم باهاش منو ازخودش طرد میکنه

صمیمی نشو اگه سطح مالیشون پایینه پول به حسابش بزن ولی به هیچ وجه لباسای خودتو نده یا خونت راش نده ممکنه یکی از لباساتو کش بره یا موی ناخنی ازت برداره

صمیمی یعنی چی؟ براش هدیه میخری؟ هواشو داری؟

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

زنداداشم اینطوریه  اخلاقش ولی دعا مینویسه بشدت حسوده حسوده اینقد حسودی میکنه و بیقراری یه بلایی سرت میاد فک کن ۳تا بچه داره بعد از ده سال باردار شدم از حسودی داشت میمرد وسیله یا هر چی بخرم قشنگ صورتش سیاه میشه یه ولوله ای توی زندگیمون راه میندازه.  الان سالهاست هر چی بخریم به هیچی نمیگیم از ترس چشم مردم راحتیم ولی بازم اینقد مریضه میره ماله دیگه دعا مینویسه چشمش نزنیم فک میکنه فقط اون داره میخره و فقط اونه که داره پس دعاهای برعکس شده.اینجور آدما مریضن درست نمیشه

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
خب اسم شوهرم چیکارمیکرداونجا

مهر محبته دیگه همه خانواده با هم خوب بشید مثلا نمیدونم والله ..... ولی بهش بگو اصلا خجالت نکش بهش بگو شاید خودش بهت گفت . یمدت هم قطع ارتباط کن

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
آ برای طلسم جدایی بنظرت آیه های قرآنی مینویسن؟؟؟؟ من شنیدم نجس کنن باطل میشه و اینکه بهردلیلی به دعا ...

اگه کلمه باشه بله قرآن هست ولی اعداد نه 

اصلا به دلت راه نده اگه مشکلی هم داشتی با همسر فکر نکن که از اون دعاعه بوده اعتقاد نداشته باشی اصلا تاثیر نداره 

حس پیدا نشدنی فقط؛ حس مادریه +سختی‌های زندگی، با بچه‌هام قابل تحمله🫶

خونه ی همدیگه رفت وآمد نکنید فقط دیدار در خانه پدری باشه بهتره ،مطمئن باش باز کارهای دیگه می‌کنه

هروقت هم میخاست بیاد خونتون بهونه بیار یا گفت بیا خونه بهونه بیار