2777
2789
عنوان

یکی بگه دلیل این رفتارش چی میتونست باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 24 پست
چون هنوز بهش علاقه دارم من خودم بارها دیگرانو نصیحت کردم که گذشته باید رها بشه اما بیهوده اس واقعا چ ...

دفیقااا 

گذشته باید حل بشه تا رها بشه 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مطمئنی بخاطر شماست ؟

توی همین تاپیک به یکی از کاربرا هم گفتم
می ترسم برای من نباشه و غرورم له بشه اگه دوباره پیگیر بشم
ولی رفتارای اون موقع وقتی که با هم بودیم به حدی به واقعیت نزدیک بود که یه حسم هم نمیخواد باور کنه من فقط یه بازیچه بودم و اون بازیگر خوبی بوده
دلم میخواد باور کنم که برای منه

برای موفقیت یه کنکوری خسته ولی امیدوار ، یه صلوات می فرستین؟!🤍🥰

توی همین تاپیک به یکی از کاربرا هم گفتم می ترسم برای من نباشه و غرورم له بشه اگه دوباره پیگیر بشم ول ...

گلم دورادور ازش خبر نداری ک مثلا کسی اومده تو زندگیش ؟یا مثلا چیکار می‌کنه و اینا یکم اطلاعات جمع کنی هم خوبه مثلا تو اینستا دنبالش کن 

خدایاااا تورو خدا کمکم کن   

گلم دورادور ازش خبر نداری ک مثلا کسی اومده تو زندگیش ؟یا مثلا چیکار می‌کنه و اینا یکم اطلاعات جمع کن ...

چرا خبر دارم ازش ولی نه در اون حد که از روابط خصوصیش هم بدونم 

چیزی هم پست و استوری نمیکنه که معلوم باشه تو رابطه اس یا نه 

دوستشم یبار میگفت سر از کاراش در نمیاره ، به کل عوض شده با کسی ارتباط نمیگیره

چرا خبر دارم ازش ولی نه در اون حد که از روابط خصوصیش هم بدونم چیزی هم پست و استوری نمیکنه که معلوم ب ...

نمی‌دونم با پیج فیک یا با شماره ناشناس بهش پیام بده ببین چیزی ازش نمی‌فهمی اگه باشه میگه پسرا زود درد و دل میکنن

خدایاااا تورو خدا کمکم کن   

نمی‌دونم با پیج فیک یا با شماره ناشناس بهش پیام بده ببین چیزی ازش نمی‌فهمی اگه باشه میگه پسرا زود در ...

نه خیلی تو داره 

بشدت درونگرا و ساکت و سرد 

همون موقع هم با من بود با اینکه می دیدم رفتارش باهام با بقیه فرق داره ولی بازم خییییلی کم حرف بود