2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من الان چک کردم جوابا نیومده که 

سورن رو نمیدونم اما 

دنا پلاس رو پرسیدم گفتند ۲۲ م تارا رو ۱۲ م 

قیمت کارخونه رفته‌بالا دیگه خوب نمیخرند

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱
من الان چک کردم جوابا نیومده که سورن رو نمیدونم اما دنا پلاس رو پرسیدم گفتند ۲۲ م تارا رو ۱۲ م قیمت ...

جواب ماشین سورن الان اومده بقیه شنبه میان 

یعنی واقعاً ۱۳میلیون می‌ره🥲

جواب ماشین سورن الان اومده بقیه شنبه میان یعنی واقعاً ۱۳میلیون می‌ره🥲

والا من این دوتا رو زدم سورن نزدم این دوتا هم پرسیدم گفتند هیچکدوم رو خوب نمیخرن اختلاف قیمت ندارن کارخونه قیمت برده بالا من اگه بزنه به اسمم دراد هم نمیفروشم نمی‌ارزه

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱
والا من این دوتا رو زدم سورن نزدم این دوتا هم پرسیدم گفتند هیچکدوم رو خوب نمیخرن اختلاف قیمت ندارن ک ...

میشه مثلاً نفروشیم یا لغوش کنیم دوباره بنویسیم ؟ امکانش هست؟

تو سامانه یکپارچه هم به اسمم فردا تی پنج دراومد اول ۴۰۰ اختلاف قیمت داشت تحویل زمستان بود تا موقع تحویلش فاصله قیمت کارخونه بازار صفر شد حواله رو ۳۰ میخواستن لغو کردم نگرفتم و حواله هم نفروختم 

همشون کلاهبردارن‌.

میشه مثلاً نفروشیم یا لغوش کنیم دوباره بنویسیم ؟ امکانش هست؟

پول رو زمان مشخص واریز نکنی خودش لغو میشه یه نفر رزرو جایگزین میشه .. اما دوباره نوشتن باید صبر کنید تا طرح بعدی

تو سامانه یکپارچه هم به اسمم فردا تی پنج دراومد اول ۴۰۰ اختلاف قیمت داشت تحویل زمستان بود تا موقع تح ...

الان بنظرت میشه استفاده نکنیم دوباره بنویسیم ؟