حانی۱۲۳۴۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/31 تعداد پست: 172 عنوان بهترین آبرسانی که برای پوستتون استفاده کردین لطفا کمک 128 بازدید | 16 پست سلام بچها بهترین ابرسان خارجی چی هست برای پوست چرب بجز محصولات اوردینری دیروز | 19:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حانی۱۲۳۴۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/31 تعداد پست: 172 کزارکس کدومش ؟ کرم یا سرم؟ من اسنس حلزونش رو استفاده کردم دوسش نداشتم زیاد
maman_mehradam عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 2750 کدومش ؟ کرم یا سرم؟ من اسنس حلزونش رو استفاده کردم دوسش نداشتم زیاد نه اسنس پول الکیه اون پپتایدش هم خوب نیس
حانی۱۲۳۴۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/31 تعداد پست: 172 نه اسنس پول الکیه اون پپتایدش هم خوب نیس اره خودمم متوجه شدم اونقدری که تعریف میکنن اثر نداشتویشی چند گرفتی
maman_mehradam عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 2750 اره خودمم متوجه شدم اونقدری که تعریف میکنن اثر نداشتویشی چند گرفتی هنوز نگرفتم پولشو ندارم😅 میگیرم یکی دوماه دیگهولی بین آبرسان ها حرف اولو میزنه کلنیک هم یه ماده شیمیایی خیلی بد داخلشه
حانی۱۲۳۴۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/31 تعداد پست: 172 هنوز نگرفتم پولشو ندارم😅 میگیرم یکی دوماه دیگهولی بین آبرسان ها حرف اولو میزنه کلنیک هم یه ماده شیم ... اره میگن خوبه ولی باید آدم بزنه ببینه چطوره تبلیغات زیاد میکنن راجع بعضی محصولا مثلا همین ضد آفتاب بیوتی آف جوسان من خریدم انتظار بیشتری داشتم ازش
maman_mehradam عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 2750 اره میگن خوبه ولی باید آدم بزنه ببینه چطوره تبلیغات زیاد میکنن راجع بعضی محصولا مثلا همین ضد آفتاب ... بیوتی خوب نیس سنتلا عالیه
حانی۱۲۳۴۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/31 تعداد پست: 172 بیوتی خوب نیس سنتلا عالیه من ایکسیس وای میزنم خوبه اینم از چه روشگاهی خرید میکنی که اصل باشن ؟
maman_mehradam عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 2750 اره میگن خوبه ولی باید آدم بزنه ببینه چطوره تبلیغات زیاد میکنن راجع بعضی محصولا مثلا همین ضد آفتاب ... ولی کلینیک دوستم زده راضی نبود کوزارکسم همینطور من خیلی تحقیق کردم فهمیدم ویشی عالیه ابرسانش حالا اکلادو هم شنیدم خوبه ولی باید جفتشو امتحان کنم ولی اول تصمیمم اینه ویشی بگیرم اگه راضی بودم دیگه عوضش نمیکنمبالای دو هست قیمتش فکرکنم
maman_mehradam عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 2750 من ایکسیس وای میزنم خوبه اینم از چه روشگاهی خرید میکنی که اصل باشن ؟ ینفر توی استانمون هست محصولاتش اصله ولی کلا فروشش انلاینه همیشه از اون میگیرم
حانی۱۲۳۴۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/31 تعداد پست: 172 ینفر توی استانمون هست محصولاتش اصله ولی کلا فروشش انلاینه همیشه از اون میگیرم اره الان نگاه کردم ویشی ۱۶۰۰ 🤭منم احتمالا از همین بگیرم میگن آبرسان ایزنتری خوبه ولی ویشی ژاپنیه حس میکنم این خیلی بهتره
حانی۱۲۳۴۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/31 تعداد پست: 172 ینفر توی استانمون هست محصولاتش اصله ولی کلا فروشش انلاینه همیشه از اون میگیرم پیج اینستاشو بهم میدی