2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کار کردن روی ضمیر ناخودآگاه هم بلدین؟اکثرا دیدم کسایی که تو این حیطه فعالیت دارن مدیتیشن هم بلدن

ی چیزی بگم به شما سمت مدیتیشن و چاکرا و مدیوم و این چیزا نرین اینه باعث میشن دری باز بشه که نیرویی ماورائ وارد زندگی و بدنتون بشه

ی چیزی بگم به شما سمت مدیتیشن و چاکرا و مدیوم و این چیزا نرین اینه باعث میشن دری باز بشه که نیرویی م ...

جدا؟من خیلی وقته دنبال کار کردن روی ضمیر ناخودآگاه هستم برای جذب انرژی مثبت و ....البته که مدیتیشن مورد نظرم رو پیدا نکردم 

ابجد چی؟بنظرتون چیزایی که طبق ابجد از اینده گفته میشه دروغه یا واقعیت؟

جدا؟من خیلی وقته دنبال کار کردن روی ضمیر ناخودآگاه هستم برای جذب انرژی مثبت و ....البته که مدیتیشن م ...

حروف ابجد رو از زمان حضرت سلیمان به ادم یاد دادن اجنه و شیطان .

اصلا توصیه نمیکنم سمت همچین چیزایی برید .

الان پیش هر دها نویس برید اسم خودتونو و مادرتونو می پرست حروف ابجدشو پیدا میکنن بعدم بهتون میگن مثلا چی هست یا چی شد .

اصلا دور و بر این چیزا نرین

حروف ابجد رو از زمان حضرت سلیمان به ادم یاد دادن اجنه و شیطان .اصلا توصیه نمیکنم سمت همچین چیزایی بر ...

بله حرف شما کاملا درسته،متاسفانه ابجد رو گرفتم🤐فقط خواستم ببینم صحت داره یا نه؟

بله حرف شما کاملا درسته،متاسفانه ابجد رو گرفتم🤐فقط خواستم ببینم صحت داره یا نه؟

اصلا دنبال این چیزا نرین که خودتونو با جن درگیر میکنید و باعث میشین بیان داخل زندگیتون و اذیتتون کنن