2777
2789
عنوان

درس خوندن وقتی علاقه نداری

117 بازدید | 17 پست

سال آخرمه دیگه کشش ندارم. میدونم باید بخونم ولی رغبت ندارم بخونمشون از هرچی درس خوندنه بدم میاد...نمیتونمم ولش کنم یه ترم دیگه دارم.

شرایط جو آروم و ساکت مهیا

ولی هرچی میخوام برم سراغ جزوه هام خوابم میگیره خسته میشم.

میام تو گوشی میگردم خوابم میپره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شوهر کن😅

شوهر کردم از همون اول ترم🫠

با نمره های آبکی اومدم بالا تا الان. وقت نمیذارم بخونم هیچوقت جزوه هام تموم نشدن

دبیرستان درسخونتر بودم 

اصلا از دوستام هستن رزومه دارن درست میکنن کلی دوره شرکت میکنن انقد انگیزه اخه از کجا میاذ

من شرایط و وضعیت مالیمون هم خیلی اوکی نیست مثلا شاغل شم و اینا

از شاغل بودنم بدم میاد

رشتمم زیاد جالب نیست بازار کار نداره منم علاقه ندارم بش فقط میخواستم مدرک بگیرم بیسواد نباشم😭

عزیزم اره واقعن سخته درسخوندن اگه هدفی داری به هدفت فک کن فک کن که اگع بخونی الان سختی بکشی بهش می ر ...

اصلا موندم تو کار خلقت خودم چرا به وجود اومدم انقد بی هدف اخه

بعد جامعه یجوری شده فقط خونه دار و بچه داری کنی عقب مونده‌ای

الان اطرافیانم فک میکنن من قراره کاره‌ای شم درصورتی که این خبرا نیست.

اصلا موندم تو کار خلقت خودم چرا به وجود اومدم انقد بی هدف اخهبعد جامعه یجوری شده فقط خونه دار و بچه ...

نه عزیزم خانه داری که بد نیس ولی خو الان همه حداقل تحصیلات تا لیسانسو دارن اگه بخوای منشی هم شی باید یکم تحصیلات داشته باشی. واسه خودت هدفی پیدا کن

آخی الهی تو که سالو ساختی ماهم بساز این یه ترمم تموم شه بره

مامانم اینجوریه که کاش شوهرت نمیدادم درس بخونی برا خودت

بعد خودش جواب خوذشو میده تو اگه میخواستی شوهر نمیکردی شوهر دوست داشتی😑

بعد همین استادمون میگفت درس خونده زیاده کار کمه

زمان ما کار زیاد بود متخصص کم بود برای همین با دیپلمم وارد کار میشدی‌

بیشتر اینجوریم که چون ۴سال اومدم و رفتم وقت گذاشتم تمومش‌ کنم حالا شاغل شم یا نشم برام مهم نیست

چون بیشتر کارای هنری دوس دارم

نه عزیزم خانه داری که بد نیس ولی خو الان همه حداقل تحصیلات تا لیسانسو دارن اگه بخوای منشی هم شی باید ...

دلیل اینکه بزور خودمو دارم قانع میکنم بخون همینه که همه مادرا دیگه لیسانسه‌ن برای بچتم که شده باید مدرکرو بگیری.

بعد همین دخترایی که انقد سرشون تو کتاب و درس و شرکت تو دوره های مختلف خیلی تحسین میکنم. 

بعد من همیشه میترسم بخوام خرج کنم ولی توانایی انجام کاری نداشته باشم

بیشتر اینکه از کار کردن میترسم همینه که ازم چیزی بخوان نتونم انجام بدم.

توقع خانوادم و اطرافیان ک الان فکر میکنن خب این همه برو و بیا از شوهر دور باش چیشد تهش.