2777
2789
عنوان

میخوام بخاطر زندگی تو روستا از شوهرم طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 31 پست

خب برای آدمی ک تو شهر زندگی کرده سخته بره روستا 

همینطور هم برا آدمی ک تو روستا بوده سخته بیاد شهر شلوغ 

منطقی صحبت کن 

چخبره این همه سال عقد 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین عزیزم ماالان ازجزییات زندگی شماخبرنداریم خیلی ازروستاها واقعا جای پرتی هس وبدون امکانات،اما خیلی ازروستاها جای پیشرفت هس.شمااگه میدونید که دراینده میتونسد یه خونه داخل شهربخرید ودرامد روستاهم دارید یه خونه داخل روستااجاره کنید به حاش درامدتون جمع کنید خونه داخل شهربخرید

همه جوونای ا‌ون روستا دارن میان شهر حتی خواهر خودش

ببینید اگه از قبل ازدواج به همسرتون گفته بودید ک تو روستا زندگی نمیکنید الان پس  شما حق داری  بهشون  اعتراض کنی  

منطقی صحبت کنید باهم شاید درک تون کردند 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
حرف خودشو میزنه میکه یا بمون خونه بابات یا زنذگی تو روستا

چند سالته ؟

بنظرم بهترین کار اینه ک درس بخونین شاغل بشین برین سر کار کیسای بهتر میاد براتون 

خودتونو نسورونین بخاطر ی ادم ک حاظر نیست به حرف شما گوش کنه 

اصلا سخت نیست اگه دلت باهمسرت باشه خونه اجاره ای توشهرهمش خونه به دوشی وقیمتا هی بیشترمیشن.خونه تورو ...

اینطوری دیگ پامو نمیتونم از خونه بذارم بیرون افسرده میشم با خانوادمم ک قطع رایطست