2777
2789
عنوان

آدم با هشتا تا خواهر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 56 پست
یا خدا مگه داریم مامان بزرگ من ۷ بچه داشت خیلی هم پیره مشکلی نداره از بابت مهمونی و رفت وامد کار تو ...

جالبیش این بود ب قول یکی از دامادش با دختراش مسابقه حامله شدن و زاییدن داشت و هرچی بچه داره بیشترشون با نوه ها همسن و اونای دیگ هم فاصله سنی یک الی دو سال نهایتش بود

.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه بار پاشی تو مهمونی برای ۳۰ نفر با عروس داماد نوه غذا بپزی یا ظرف بشوری میری خدا شکر میکنی که تنها ...

دقیقا نه تک فرزند شوهر خوبه نه پرجمعیتی 

چون به قول خودتون مهمونی بخوای بدی فاجعه است به معنای واقعی انکار داری یک جشن بزرگ به پا می‌کنی 

اگه خواهر شوهر و برادر شوهر اخلاقشون خوب باشه ایده آلش اینه یک دونه خواهر شوهر و یک دونه برادر شوهر داشته باشی در این صورت فرزندت هم در آینده یک عمو و یک عمه داره 

Tunnel Vision                                                                  

وای من بودم غش میکردم

نیاز به غش کردن نیست یه همین سادگی طرف رو رد می‌کنی 😅😁

به نظرم در جلسه اول خواستگاری باید فوری پرسید که چند خواهر برادر داری خیلی مهمه 

Tunnel Vision                                                                  

ارهههههه شب یلدا ب هم ک میرسیدن تو یک خونه ب اون بزرگی انگار مجلس عروسی بود انقدر ک پرجمعیت میشدن

با خدا مغز من نمی‌کشه دیگه 

مال کجا بودند روستا یا شهر ؟

Tunnel Vision                                                                  

نیاز به غش کردن نیست یه همین سادگی طرف رو رد می‌کنی 😅😁به نظرم در جلسه اول خواستگاری باید فوری پرسی ...

آره من سه تا برادرشوهر دارم خواهرشوهرم مرده بود 4 سالگی اگر بود که نمیدونم چی میشد روزگارم 

منم ۸ تا خواهرشوهر و ۷ تا شوهر داشتم چقدر سخته واقعا

چرا میگی داشتم یعنی الان با شوهرت زندگی نمیکنی ؟

بعد هم مادر شوهر چطور اینقدر توان داشته یک تنه ۱۶ تا بچه زاییده ؟

پدر شوهر دو تا همسر نداشت ؟

Tunnel Vision                                                                  

یه بار پاشی تو مهمونی برای ۳۰ نفر با عروس داماد نوه غذا بپزی یا ظرف بشوری میری خدا شکر میکنی که تنها ...

باورت میشه من تکی هممممه کارا ب علاوه غذا پختن و ظرف شستن رو انجام میدادن منو غریب و تنها گیر آورده بودن علاوه بر خونه مادر شوهر خونه خواهر شوهر و جاری و اینا تمامی کارهارو میکردم کلا منو کلفت میدونستن شوهرمم ک سمت اونا بود جرات نمیکردم خدا شاهده شب ساعت ۱۲ دیگ بیهوش میشدم نمی‌فهمیدم کی خوابم برده و صبح شده

.

آره من سه تا برادرشوهر دارم خواهرشوهرم مرده بود 4 سالگی اگر بود که نمیدونم چی میشد روزگارم

نه بابا همیشه خواهر شوهرا بد نیستند که.

Tunnel Vision                                                                  

چرا میگی داشتم یعنی الان با شوهرت زندگی نمیکنی ؟بعد هم مادر شوهر چطور اینقدر توان داشته یک تنه ۱۶ تا ...

ن یک همسر ....چون شوهرم فوت شدش ....الان تو شهر خودمون ازدواج کردم با همه سختی و بدیش از اون ازدواج بهتره حداقل اینجا خانواده شوهرم زیاد اذیتم نمیکنن

.