2777
2789

همکارمه 

دوسش دارم 

نه جرأت دارم بگم 

نه مطمئنم بگم قبول میکنه 

اون از من خیلی بالاتره

دارم هر روز آب میشم 

وقتی کسی میره تو اتاقش 

با خانم دیگه ای حرف میزنه 

با یکی دیگه میگه میخنده 

همش بار روانی داره برام 

چطوری مهرش رو از دلم بیرون کنم 

بنظرتون برم تو اتاقم کلا نبینمش ممکنه؟؟ 

ینی سلام خداحافظی هم ندم 

چکار کنم تو رو خدا راهکار بدید 

مطمئنی کسی تو زندگیش نیست؟

توی محل کار وارد رابطه شدن خیلی بستگی به سیستم اون محل کار داره و خیلی وقتا کار عقلانی ای نیست

این عشق های دورادور در حد مرگ هم خیلی اوقات هورمونیه

یعنی بری نزدیک طرفو بشناسی ممکنه اصن ببینی اونی که میخواستی نبوده

ولی اگه واقعا شرایطی فراهم هست که بهش بگی و کارتونو از دست ندید جفتتون و اعتبارتون خراب نشه جلو بقیه

بگو بهش

فوقش میگه نه دیگه

از حال الانت بدتر که نیست

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مطمئنی کسی تو زندگیش نیست؟توی محل کار وارد رابطه شدن خیلی بستگی به سیستم اون محل کار داره و خیلی وقت ...

مجرده 

غرورم نمیذاره 

ینی انقدر هم ازش مطمئن نیستم که بخوام بگم بهش

مجرده غرورم نمیذاره ینی انقدر هم ازش مطمئن نیستم که بخوام بگم بهش

با مجرد بودن کاری ندارم، تو نمیدونی طرف دوست دختر داره یا نداره پس اول اجتمال اینم در نظر بگیر که شاید دوست دختر داره

بعدم اگه غرورت نمیذاره و مطمین نیستی یعنی خودتم میدونی عشق هورمونیه و عقلانی نیست

اصن عشق نیست

میل و خواسته و کشش هست

خودتو کنترل کن 

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
عشق و دوست داشتن وقتی به وجود میاد که محبت و عشق متقابل دریافت کنی اینا همش حسه داری به خودت تلقین م ...

خیلی باهام راحته

یه توجهات ریزی داره 

نمیدونم علاقست یا اخلاقشه 

اما دارم اذیت میشم

با مجرد بودن کاری ندارم، تو نمیدونی طرف دوست دختر داره یا نداره پس اول اجتمال اینم در نظر بگیر که شا ...

نه هیچی ازش نمیدونم 

فقط دارم خودمو زجر میدم 

چکار کنم کمتر بهش فک کنم

نه هیچی ازش نمیدونم فقط دارم خودمو زجر میدم چکار کنم کمتر بهش فک کنم

این دیگه دست خودته

که چجوری سر خودتو گرم کنی