2777
2789
عنوان

کیا اصلا طلا ندارن

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 56 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه واقعا طلا خریده و به شما دروغ گفته ...سر موقع یه روز بهش بگو ...اگه بگی ندارم ..ندار میشی ...ولی ...

وای نه اینطوری اعتماد همسرشو از دست میده 

تو کیستی که من اینگونه بی تو بی تابم؟ شب از هجوم خیالت نمی برد خوابم
ما خونادگی عادت داریم طلا ها تو طاقچه خونه باشه ...اصن دوست نداریم....ولی ابشده و سکه میخریم

نگاه کتری به عادت و..... ندارم من کسی رو میشناسم برای استفاده نکردن از طلا بعد کلی دکتتر رفتن امپولی که مربوط به همون ترکیب طلا بود و خدا تومن گرفت و زد من نمیگم طلا یه عالمه باید اویز کنی ولی بدن زن نیز داره به طلا

این مرد لیاقتشِ ازش بکَنی! ازش پول بگیر، آرایشگاه باشگاه خرید خیابون، قیمتها رو دوبل حساب کن، طلا بخر، بهش نگو.

لیاقت خیلی از مردا، حقیقت و رو راستی نیست!

منم تمام طلاهام رو قایم کردم، صدبار شوهرم کفته کجان؟ گفتم چیزی که مال من هست رو، جنابعالی فضولش نباش!

کلی زحمت کشیدم پول جمع کردم، فقط که عقل نداشتم فاکتور به نام خودم بخرم.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 

اگه از لحاظ مالی تامین هستی ...یکم ولخرج باش خیلی حال میده ...حتی ده کیلو طلا هم داشته باشی اونقدر حال نمیده...یه کم راحت خرج کن ...بزار نداری اقا پسر واسش روشن شه....واینو بگم حتما تو اشنا وفامیل دست ضعیف بگیری حتما ثروتت بیشتر میشه ....مخصوصا قرض بدی