2777
2789

معمولا اخرای سرماخوردگی آبریزش شروع میشه که نشونه بهبود مریضیه. لازم نیس جلوشو بگیری با دستمال پاک کن 

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

الان خواستم همینو بنویسم برات ببین عزیز من بچه ندارم دقیق نمیدونم اما اگه بتونی سرماخوردگیش زوکم کم درمان کنی بهترهس تااینکه جلوی ابریزش بینی رو بگیری چون باابریزش کثیفی های بدن میاد بیرون

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

معمولا اخرای سرماخوردگی آبریزش شروع میشه که نشونه بهبود مریضیه. لازم نیس جلوشو بگیری با دستمال پاک ک ...

ن اولشه 

باباش مریض بود منم قبل اینک مریض شه بهش کوریزان دادم

من هروقت ببینم یکیمون مریضیم ک بچه هم ممکنه مریض شه بهش کوریزان میدم بعد ازمون ک میگیره خفیف میگیره و فقط آبریزش بینی میگیره

من هم موافقم ،بچه من هم اینطور میشد چندبار بهش مایعات زیاد،میوه زیاد میخورد کم کم خوب شد،

دارو بدن بچه رو مقاوم می‌کنه در برابرش

من هم موافقم تا جایی که میشه آب بینی باید خارج بشه

در حد نرمال باشه دارو نمیخواد اما وقتی زیاد اذیتشون کنه یا دیگه باعث بشه به خاطر پاک کردن زیاد، بینی بسوزه یا زخم بشه باید دارو بدی

من کوریزان و نئوتادین میدم

گروه قرمز❤️ وزن