2777
2789

بعد از ۱۸سالگی منظورمه 

خالم یه شهر دیگس میخوام واسه دانشگاه برم اونجا با خودشم زندگی کنم تا وقتی که بتونم واسه خودم خونه بگیرم 

میدونم از لحاظ قانونی بعد از ۱۸سالگی میتونم این کارو کنم ولی اگه خانوادم بخوان مشکلی درست کنن میتونم شکایت کنم؟ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خاله متاهل هست یا مجرد؟ و اینکه خانوادتون ناراضی هستند یا راضی؟

مجرده 

مامانم با این خالم مشکل داره، یعنی کلا مامانم با همه مشکل داره از هیشکی خوشش نمیاد 

بابامم که حرفش حرف زنشه نمیشه منطقی باهاشون حرف زد 

نه حتی خودش بهش میگفت به سن قانونی که رسیدی بیا پیش خودم زندگی کن مشکلی نداره کلا

برا درس خوندن میری عشق حال ک نمیخای بری 

تصمیم با خودت چون دولت برا درس خوندن پشیبانی میکنه 

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 
چرا نمیری خوابگاه زندگی کنی ؟این جوری دیگه دردسر نداری، بعدشم میتونی یه خونه بگیری.من خودم تجربه زند ...

خوابگاهم دردسرای خودشو داره اخه 

اگه هم اتاقیات خوب باشن که هیچی، اگه نه خیلیی سخته 

واقعا نمیتونم با یه غریبه سر و کله بزنم 

محدودیتم داره مثلا واسه بیرون رفتن شنیدم بعضی جاها خیلی سخت میگیرن یا مثلا ساعت ورود و خروجش 

تازه ممکنه دانشگاهی که من میرمم اصن خوابگاه نداشته باشه، چون دانشکده فنیه، بعضیاشون خوابگاه ندارن کلا 

خوابگاهم دردسرای خودشو داره اخه اگه هم اتاقیات خوب باشن که هیچی، اگه نه خیلیی سخته واقعا نمیتونم با ...

بنظرم اگه داشت یه مدت امتحان کن ضرر که نمیکنی فوقش میری پیش حالت. آخه میگی خانواده آن با خاله است مشکل دارن و میخوای کلا دیگه برنگردی بنظرم اگه از همون اول بری فشار روت بیشتر دردسر بیشتری داری.