2777
2789
عنوان

ادامه رشته تحصیلی یا انصراف و کنکور مجدد

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 53 پست
انشاالله موفق باشید 💗✨کاش منم بتونم تصمیممو بگیرم بالاخره🥲

خوب فکر کنید که بعدش پشیمون نشین من تو دانشگاه مدام حس بدی داشتم و ازخودم مطمئن بودم که این رشته برای من نیس وقتی دانسجویای،رسته مورد علاقم میدیدم داستم دیوونه میشدم نه اینکه حسادت کنم فقط، سرزنش،میکردم خودمو  در این حد حالم بد بود و انصراف دادم چون انقدراذیت شدم که اون مدرک حتی بگریم بدردم نمیخوره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رتبه کشوری تون هم میگین؟ ممنون که راهنمایی کردین.

من روزانه قبول شدم و در واقع با رتبه منطقه انتخاب رشته کردم 

رتبم نزدیک به 6 هزار منطقه سه شد

که نسبت به ترازم اصلا انتظارشو نداشتم 🥲

خانوادتون چی؟مخالفت نمی‌کردن؟

چرا خیلی من چند ساله کنکور میدم و قطعا نمیخواستن بارم بمونم ولی انقدر حال روحیم بد شد که قید این رشته زدم اونام درک کردن من وقتی رفتم دانشکاه تازه فهمیدم چقدر اون رشته رو دوست داشتم و خب دیگه این ترم اخریه که میرم همه کارای انصراف کردم 

چرا خیلی من چند ساله کنکور میدم و قطعا نمیخواستن بارم بمونم ولی انقدر حال روحیم بد شد که قید این رشت ...

منم دقیقا همین وضعیتو دارم

یک سال پشت کنکور بودم 

الان اگر بخوام انصراف بدم با مخالفت شدید خانواده مواجه میشم

منم میترسم ادامه بدم و حالم بدتر شه

نمی‌دونم 😭🥲

نمیدونم چیکار کنمتو دوراهی بدی گیر کردماز طرفیم میگم حداقل تا قبل بیست سالگی مسیر زندگیمو مشخص کنمول ...

ببین من از صنایع غذایی انصراف دادم اومدم حقوق فعلا بیکارم درصورتی که تو اون رشته کار بابام برام میتونست پیدا کنه اماااا پشیمون نیستم حالا تو اگه از رشته ای که دوست داری بری رشتهٔ دیگه قبولم بشی درامد هم داشته باشی پشیمونی 

#غزه