خوب فکر کنید که بعدش پشیمون نشین من تو دانشگاه مدام حس بدی داشتم و ازخودم مطمئن بودم که این رشته برای من نیس وقتی دانسجویای،رسته مورد علاقم میدیدم داستم دیوونه میشدم نه اینکه حسادت کنم فقط، سرزنش،میکردم خودمو در این حد حالم بد بود و انصراف دادم چون انقدراذیت شدم که اون مدرک حتی بگریم بدردم نمیخوره
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
چرا خیلی من چند ساله کنکور میدم و قطعا نمیخواستن بارم بمونم ولی انقدر حال روحیم بد شد که قید این رشته زدم اونام درک کردن من وقتی رفتم دانشکاه تازه فهمیدم چقدر اون رشته رو دوست داشتم و خب دیگه این ترم اخریه که میرم همه کارای انصراف کردم
نمیدونم چیکار کنمتو دوراهی بدی گیر کردماز طرفیم میگم حداقل تا قبل بیست سالگی مسیر زندگیمو مشخص کنمول ...
ببین من از صنایع غذایی انصراف دادم اومدم حقوق فعلا بیکارم درصورتی که تو اون رشته کار بابام برام میتونست پیدا کنه اماااا پشیمون نیستم حالا تو اگه از رشته ای که دوست داری بری رشتهٔ دیگه قبولم بشی درامد هم داشته باشی پشیمونی