2777
2789
عنوان

باورم نمیشه این بچه من باشه 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3827 بازدید | 175 پست
وای آنه ❤️ چقدر عروسکه 😍😘 خداحفظش کنه🤩❣️ به قول مامان‌بزرگم این از هنر زاییدن شماست 😍😂سایه شما ...

🥰🥰🥰

آقایون ریپلای نکنن درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😁 نینی سایت رو با سایت دوستیابی اشتباه نگیرید ممنون😅 😄❤️‍🩹 زندگی زناشویی تا وقتی زندگیه که همه چی بین خودشون بمونه 🔪🩴🔫 دلیل لایک کردن من اینکه که منظورم اینه پست هاتون خوندم نه اینکه تائید میکنم😏 مادلیل به دنیا اومدن بچه هامونیم پس مواظب رفتارامون باهاشون باشیم نتیجه تربیت ما قراره وارد جامعه بشه پس جوری تربیتشون کنیم که بهشون افتخار کنیم بچه هارو برای کارهای اشتباه سرزنش نکنیم و به جاش یاد بدیم اشتباهات خودشون بپذیرن  لطفا لطفا لطفا اونارو رها نکنیم ما به دنیا اوردیمشون درقبالشون مسعولیت سنگینی داریم  ❤ لطفا هیچ وقت با بقیه مقایسشون نکنیم نزاریم حس کمبود رو تجربه کنن ممنون 👩🏻‍🍼  

بجز ژل رویال بقیه اشو انجام دادم

بازم انجام بده

وای اصل کاریش یادرفت

هرشب شکمت باروغن سیاهدانه بمال وببند وبخواب

راستی ، پنیرک ۴۰روز بجوشون ۴۵ دقیقه، روزی ۲لیوان بخور

بعدسقطم طب سنتی گفت این کارها بکنم

گرده گل ایرانی هم حتمااااا بخربخورباعسل

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

🥰🥰🥰

من فاصله ۲تابچهام خیلی زیاد، ۱۲سال

شمانگذارزیادفاصله بیافته

پسرم میگه من تنهابودم، نگذار آبجی تنهابشه 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

من فاصله ۲تابچهام خیلی زیاد، ۱۲سالشمانگذارزیادفاصله بیافتهپسرم میگه من تنهابودم، نگذار آبجی تنهابشه ...

باش چشم🥲

من میخام پنج سال فاصلشون باشه 

آقایون ریپلای نکنن درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😁 نینی سایت رو با سایت دوستیابی اشتباه نگیرید ممنون😅 😄❤️‍🩹 زندگی زناشویی تا وقتی زندگیه که همه چی بین خودشون بمونه 🔪🩴🔫 دلیل لایک کردن من اینکه که منظورم اینه پست هاتون خوندم نه اینکه تائید میکنم😏 مادلیل به دنیا اومدن بچه هامونیم پس مواظب رفتارامون باهاشون باشیم نتیجه تربیت ما قراره وارد جامعه بشه پس جوری تربیتشون کنیم که بهشون افتخار کنیم بچه هارو برای کارهای اشتباه سرزنش نکنیم و به جاش یاد بدیم اشتباهات خودشون بپذیرن  لطفا لطفا لطفا اونارو رها نکنیم ما به دنیا اوردیمشون درقبالشون مسعولیت سنگینی داریم  ❤ لطفا هیچ وقت با بقیه مقایسشون نکنیم نزاریم حس کمبود رو تجربه کنن ممنون 👩🏻‍🍼  

۳سال تمام شد بیار۴سال اختلاف خوب

باشه چشم 😁😁شما چرا انقد فاصله انداختی؟ 

باشه چشم 😁😁شما چرا انقد فاصله انداختی؟

همسرم میگفت فعلانه، دیگه اقدام کردم، یکسال ونیم بعدباردارشدم، که ۱۱هفته سقط شد، بعددوماه مجدد اقدام و۴ماه بعدش باردارشدم