2777
2789
عنوان

گفتم ایرانی سفیدپوست نداریم به سفیدبرفی های سایت برخورد‼️

| مشاهده متن کامل بحث + 1107 بازدید | 104 پست

حتما سفید پوستن که گفتن وگرنه رنگ پوست چیزی نیست آدم دروغ بگه بخاطرش

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بانمککککک😐😐

دوست عزیز 

در جواب تحقیق شما باید بگم 

دقیقا این مقاله را من چند سال پیش خوندم 

و کاملا درست هست 

این دوستان سفید برفی که ناراحت میشن باید پوست های  روس و سوئدی و اسکاندیناوی و سایر جاهارو ببینن و بعد خودشون مقایسه کنن 

اصولا خاورمیانه پوست اونها از گندمی تا زرد و تیره پیش میره 

ولی خب من توی کرد ها سفید که مثل روس ها باشن دیدم 

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

هیشکی حرفتو نمیفهمه 😭😭😭😭

این بنده خدا نگفت ایرانیا پوستشون تیره ست 

گفت هرچقدرم سفید باشیم

به ما میگن کله سیاه ، پوست زرد محسوب میشیم

حالا یکی اومده میگ کبری دختر خاله ی من سفیده 

بابا چیکار ب این داریم

.

نژاد (race) رو که دیگه میگن علمی نیست اصلن

البته من تحقیق نکردم دربارش ولی شنیدم میگن اصطلاح نژاد علمی نیست کلن

⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر‌. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره. 
هیشکی حرفتو نمیفهمه 😭😭😭😭این بنده خدا نگفت ایرانیا پوستشون تیره ست گفت هرچقدرم سفید باشیمبه ما می ...

خب واقعیت اینه سفیدیم دیگ

نکنه توقع داری ب کسایی ک پوستشون سفیده بگیم ن شما پوستتون سفید نیست تیرست؟

بله روشن داریم ما توی ایران سفید نداریم 

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بابا این نی نی سایتی ها نمیفهمن من و شما چی میگیم بحث نژاده میان میگن نه ما سفید داریم حالا هی ما تو ...

والا ما تهش زرد حساب بشیم💀😂

هیچوقت آسونتر نمیشه ، این تویی که باید قویتر بشی‌‌...