2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم بهم تسلیت نگفت

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 60 پست
نه بلاکش نکن بزار بمونه دنیا گرده، توام واکنش نشون نده به اعیاد و عزاداریاش. یا اینجور چیزا. مثل خود ...

مجرده 

نه ما همو نمی بینم 

ایشون اصلا برای عقد ما هم نیومد شهر دیگه ای هست 

و مطمئن هستم خودش دیده استوری رو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر بی ادب چطوری تونستن بعدا تو روت نگاه کنن

عزیزم پرو تر از این حرفان

من مادر شوهرمم مراسم چهلم نیومد گف من از عزا خوشم نمیاد درصورتی ک اینجا رسمه چهلم واس طرف روسری میبرن ک از سیاهی دربیارن

فک کن اونجا هممه خواهرام بقیه اقوام لباس و روسری آورده بودن براشون من نه

من جات بودم میوتش میکردم نه انفالو دیگه ام پیگیر حالش نبودم 

برگرد عاشق ترین همدرد اخر چگونه از خیالت بگذرم برگرد و غمگینم مکن / شبها ای اخرین رویا من بی تو از رویای خود تنهاترم تنهاتر از اینم مکن

مادرم فوت شد خاهرشوهر و مادر شوهر پدرشوهرم مراسم چهلمش نیومدن با اینکه ی خیابون فاصلمون بود و منو شوهرم پسرعمو دختر عمو هستیم سه ساله قهرم باهاشون

بعد او این زندگی چون مرگ است چون درختی سوخته و بی برگ است  

مجرده نه ما همو نمی بینم ایشون اصلا برای عقد ما هم نیومد شهر دیگه ای هست و مطمئن هستم خودش دیده استو ...

من موندم تو چرا انقدر پیگیرش بودی

برگرد عاشق ترین همدرد اخر چگونه از خیالت بگذرم برگرد و غمگینم مکن / شبها ای اخرین رویا من بی تو از رویای خود تنهاترم تنهاتر از اینم مکن

عکس با سرم یا عکس مراسم عزاداری استوری نکنید تا توقع هم ایجاد نشه، احتمالا با خودش هم گفته شما اگر ن ...

بعضی وقتا ادم حرف دلشو استوری میکنه 

یکیش همین عذاداری 

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است