2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم بهم تسلیت نگفت

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 60 پست
ببین به شدت پشیمونم که انقد بهش محل میدادم و هر دفعه که مثل عیدی چیزی رو بهش تبریک گفتم اول جمله ش م ...

الان یاد میگیری زیادی به هر کس بها ندی

نه عروس دختره

نه خواهر شوهر خواهره

نه دادماد پسر

خانه شماره 12 میدان گریمولد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه انفالوش کنی خوشحال میشه میگه دیدی عذابش دادم شایدم متوجه نشده باشه نمی دونم شایدم بعدبگه اگه اصلا نگفت اتفاقا همه چیزرو ببین واصلا تبریک نگو،حتی چیزهایی که مربوط به خودش وخانواده اش هس همیشه اینحوری بسوزون ن بافرار کردن

عکس با سرم یا عکس مراسم عزاداری استوری نکنید تا توقع هم ایجاد نشه، احتمالا با خودش هم گفته شما اگر ناراحت واقعی بودی حوصله استوری کردن نداشتی

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
الان یاد میگیری زیادی به هر کس بها ندینه عروس دخترهنه خواهر شوهر خواهرهنه دادماد پسر

من سال اول ازدواجم هست و فکر می کردم شاید بشه باهاشون رابطه خوبی برقرار کرد 

و اینم بگم ایشون هنوز منو از نزدیک ندیده و کلا پیج کاری منو بلاک کرده 

بدون هیچ دلیلی

مادربزرگم فوت شد دو تا برادرشوهرم تسلیت نگفتن

وقتی خالشون فوت شد جبران کردم تسلیت نگفتم 

شاید بدجنسی باشه 

ولی حداقل دلم آروم شد

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 

من به خاطر یه سری مسائل کلاً ریپورت و بلاک کردمش 😅

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

نه بلاکش نکن بزار بمونه دنیا گرده، توام واکنش نشون نده به اعیاد و عزاداریاش. یا اینجور چیزا. مثل خودش رفتار کن. بلاک کنی خودتو کوچیک کردی. 

و شاید اسی خودش ندیده، شاید بچش دیده، وقتی بیاد ببینه تسلیت بگه. اصلا شاید چیزی نگفته که بهت زنگ بزنه یا حضوری بیاد بهت تسلیت بگه. 

عکس با سرم یا عکس مراسم عزاداری استوری نکنید تا توقع هم ایجاد نشه، احتمالا با خودش هم گفته شما اگر ن ...

استوری کردن ربطی به شدت غم نداره 

من نمی تونستم به تک تک آدما زنک بزنم 

اعلامیه رو استوری کردیم که متوجه بشن 

تسلیت

ببین وقتی جواب استارتر تو یه تاپیک میدم تو خودت نخود هرآشی نکن و ریپ نزن رو من فهمیدی؟بخوای فحش بدی بی احترامی کنی یه جوری لت پارت میکنم از اول تا آخرت فحش ناموس میدم یا به پلیس فتا گزارش میدم شوخی ندارم با کسی یا تهدید الکی نمیکنم تا هفت جد آبادت نیارم جلو چشات ولکن نیستم ریپ بزن کاری داشتی بگو ولی خداشاهده بخوای عقده‌ای بازی در بیاری پاره‌ای...(((((((آقای محترم خانوم محترم درخواست قبول نمیکنم)))))))