2777
2789
عنوان

افسردگیم شدیدا برگشته مدام یهو میزنم زیر گریه 🥺❣️

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 34 پست
پزشکی یعنی هیچی نمیتونه تو دنیا برام جاشو بگیره ولی خیلی ناامیدم مرسی عزیزم لطف داری

ایدالله قبول شی ب زودی🥺🥺

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

رهگذر میشه معلمای درسای تخصصی رو بگی لطفااا خیلی حالم بده ریاضیم واقعا ضعیفه نمیدونم چیکار کنم میشه بگی کدوم معلما برا به خصوص نهاییا و هم کنکور خوبن و اینکه باید چیکار کنم من یازدهمم هدفم فرهنگیانه باید چقدر بخونم به نظرت میشه کمکم کنی

دعوا چرا عزیزم این چه حرفیه. راستش من یادم میاد قبل از قبولیت، خیلیا برات می نوشتن که اول روحیه ات رو بهتر کن و برو مشاوره اون موقع ها ناراحت میشدی و میگفتی تا قبول نشم روحیه ام درست نمیشه ⚘️⚘️⚘️⚘️ منم به نظرم تو روزای سختی رو گذروندی و باید از ریشه بری دنبالش. من میگم حالا که قبول شدی، از ریشه برو دنبالش و روحیه ت رو هم ازش غافل نشو به هیچ وجه. آرامشِ تو مهم ترینه. راستی فاطمه جان من شنیدم قرص ها رو به هیچ وجه یهویی نباید قطع کرد من اون اوایل یه دکتر روانپزشکِ مهربون بهت معرفی کردم اگه یادت باشه، کاش یه بار هم پیش ایشون ویزیت آنلاین رو تجربه کنی ببینی چطوره خیلی آدم خوبیه به جرات میگم یکی از بنده های خوب خداست و دلسوز مراجعین و نگرانشونه همیشه. احتمالا در کنارش باید مشاوره هم بری و به مشاور همه ی حرفای دلت رو و هرچی که اذیتت میکنه رو بگو، بگو که نگران مامانت میشی و خوابگاه برات سخته. قربونت برم الهی اصلا سرسری نگیر اینا رو، همونطور که گفتم الان دیگه خیالت از قبولیت راحته، بهتر می تونی بری من قبل از اون اینا رو میدونستم ولی اون موقع چون هنوز جواب نهایی نیومده بود ناراحت میشدی هرکی میگفت برای همین منم چیزی نگفتم بهت ولی الان بهترین فرصته😘😘