2777
2789
عنوان

جانفشانی خواهرشوهرم

1252 بازدید | 48 پست

روز عروسیم شمع داخل سفره شام عروس یه دفعه افتاد روی سفره آتیش گرفت خواهرشوهرم فوری با کف دستش خاموشش کرد ،کف دستش بد سوخت ،اگه این کار نکرده بود و آتیش ادامه پیدا کرده بود می افتاد روی من و دامن لباس عروس و پاهام می سوخت یا شایدم اتفاق بدتر .....از خوبی های خواهر شوهراتون بگید یا کارهایی که براتون کردن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حامله ام رفتیم ی جا طرف باهام مشکل داره غذاشو قایم کرد حالا من اینجور نیستم ببینم هوس کنم ولی پ خواهر شوهرم متوجه قضیه شد چند روز بعد غذا را برام درست کرد و فرستاد

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلاااااااام مایا هستم عاشق گل و گیاه اگه سوالی داشتی بپرس بلد بودم جواب میدم 🌱🪴🦠کتاب مخدره واسم بهترین کتابی که خوندم از حال بد به حال خوب بود 🌼کتابهای جی کی رولینگ را دوست دارم و به شدت پاتر هد⚡️تفریحم فیلم و سریاله😁همتونو دوست دارم🫂هر وقت به همسرم نگاه میکنم جمله ی شاملو میاد تو ذهنمدوستش دارم چرا که میشناسمش به پاکی و صداقت
😨😓

خدا کنه هرکی خوبه،شبیهش گیره خودش بیاد

هرکی هم بدی میکنه ۱۰۰برابر تقاص بدا

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

سرش به زندگی خودش گرمه همین یعنی همه چی برا من.

خواهر شوهر بزرگم هم فوت شده.خدا رحمتش کنه.یکبار با شوهرم دعوامون شد.قرار بود عیدی ببریم برا خواهرش،منم گفتم‌ من نمیام اصلا.برداشت تنها برد عیدی خواهرشو.برگردونده بوده عیدی رو.گفته بود مرد بی زنش نه مهمونی میره نه عیدی میبره برو با خانومت بیا.انقد دلم خنک شدا.به خودشم همون موقع گفتم که چقد از کارش خوشم اومده.بعد فوتش هم هرجا حرفش پیش بیاد تعریف میکنم

بنده خدا حداقل با پایی یا با جسم دیگه ای میزد روش

رو میز بود پاش نمی رسید 😂یک‌صدم ثانیه عکس العمل نشون داد اگه نمی‌داد من به فنا می رفتم ،رو موهام کلی تافت بود و مدل موهام هم باز لباس عروس هم که جنسش طوریه سریع میسوزه سفره هم پلاستیکی بود این وسط  کلا به فنا می رفتم شب عروسیم😂