fafa_pv مدیر عضویت: 1403/10/08 تعداد پست: 900 عنوان حنابندونمه وقت آتلیه بگیرم یا نه | مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 22 پست فردا شب حنابندونمه،الان زنگ زدم اتلیه گفتن وقت هست میتونن واسه فردا شب بدنبه نظرتون بگیرم!؟دلم می خواد ولی نمی دونن زیاده روی میشه!؟یعنی زشت نمیشه!؟ دیروز | 18:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ap2000 عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 1286 ی جشن کوچولوعن فقط بین خودمون،وگرنه خودمونم نمیگیریم،من دلم خواست 😂 مبارک باشه ایشالا به سلامتی🥰 کاربری دست دو نفره، کاراگاه بازی درنیارین😁 آقایون🫃🏻توی تاپیکامون شرکت نکنن
مهتابخانمم عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 5006 حتمابرو بعداحسرت به دل میمونی من وشوهرمم توافق کردیم برای حنابندان بریم اتلیه عکس اسپرت بگیریم بعدزدزیرش الان حسرتش به دلم مونده بااینکه عروسیم رفتم ولی دلم میخواست عکسای اسپرت بگیرم خدایا خودت شاهدی خودت میبینی اشک هایی که میریزم. خودت تقاص دل شکسته من راازش بگیر. بسه امتحان خسته ام دیگه خدایا بسه....
fafa_pv مدیر استارتر عضویت: 1403/10/08 تعداد پست: 900 باشوهرت هماهنگ کن . خودشم دوست داره،میگه یادگاری میمونه عکسا،ولی چون من دو دلم گفت آخر شب بهم بگو تا اوکیش کنم
fafa_pv مدیر استارتر عضویت: 1403/10/08 تعداد پست: 900 حتمابرو بعداحسرت به دل میمونی من وشوهرمم توافق کردیم برای حنابندان بریم اتلیه عکس اسپرت بگیریم بعدزد ... عزیزمممم🥹♥️آهوم،مرسی گل،خودمم خیلی دلم می خواد ولی ترسیدم زیاده روی باشه،منم دلم از اون عکسا می خواد اونم زیادددد،البته واسه عقد ازشون گرفتیم😂💔
مهتابخانمم عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 5006 عزیزمممم🥹♥️آهوم،مرسی گل،خودمم خیلی دلم می خواد ولی ترسیدم زیاده روی باشه،منم دلم از اون عکسا می خوا ... ادم هرچی عکس بگیره کمه😂 خدایا خودت شاهدی خودت میبینی اشک هایی که میریزم. خودت تقاص دل شکسته من راازش بگیر. بسه امتحان خسته ام دیگه خدایا بسه....
fafa_pv مدیر استارتر عضویت: 1403/10/08 تعداد پست: 900 ادم هرچی عکس بگیره کمه😂 دقیقا هم نظرم،البته می خوام همه رو بزرگ کنم بزنم رو دیوار😂😂بخاطر همین میگم جوگیرم دیگه
مهتابخانمم عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 5006 دقیقا هم نظرم،البته می خوام همه رو بزرگ کنم بزنم رو دیوار😂😂بخاطر همین میگم جوگیرم دیگه نه عزیزم اتفاقا قشنگه خدایا خودت شاهدی خودت میبینی اشک هایی که میریزم. خودت تقاص دل شکسته من راازش بگیر. بسه امتحان خسته ام دیگه خدایا بسه....
نوعروس_گیلاس1 عضویت: 1401/11/06 تعداد پست: 830 اهوم،فقط میترسیدم زشت باشه،هزینش الان ۸ تومنه🤌🏻 نه بابا چرا زشت باشه