2777
2789
عنوان

حنابندونمه وقت آتلیه بگیرم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 22 پست
ی جشن کوچولوعن فقط بین خودمون،وگرنه خودمونم نمیگیریم،من دلم خواست 😂

مبارک باشه ایشالا به سلامتی🥰

کاربری دست دو نفره، کاراگاه بازی درنیارین😁                           آقایون🫃🏻توی تاپیکامون شرکت نکنن

حتمابرو بعداحسرت به دل میمونی من وشوهرمم توافق کردیم برای حنابندان بریم اتلیه عکس اسپرت بگیریم بعدزدزیرش الان حسرتش به دلم مونده بااینکه عروسیم رفتم ولی دلم میخواست عکسای اسپرت بگیرم 

خدایا خودت شاهدی خودت میبینی اشک هایی که میریزم. خودت تقاص دل شکسته من راازش بگیر. بسه امتحان خسته ام دیگه خدایا بسه.... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتمابرو بعداحسرت به دل میمونی من وشوهرمم توافق کردیم برای حنابندان بریم اتلیه عکس اسپرت بگیریم بعدزد ...

عزیزمممم🥹♥️

آهوم،مرسی گل،خودمم خیلی دلم می خواد ولی ترسیدم زیاده روی باشه،منم دلم از اون عکسا می خواد اونم زیادددد،البته واسه عقد ازشون گرفتیم😂💔

عزیزمممم🥹♥️آهوم،مرسی گل،خودمم خیلی دلم می خواد ولی ترسیدم زیاده روی باشه،منم دلم از اون عکسا می خوا ...

ادم هرچی عکس بگیره کمه😂

خدایا خودت شاهدی خودت میبینی اشک هایی که میریزم. خودت تقاص دل شکسته من راازش بگیر. بسه امتحان خسته ام دیگه خدایا بسه.... 
دقیقا هم نظرم،البته می خوام همه رو بزرگ کنم بزنم رو دیوار😂😂بخاطر همین میگم جوگیرم دیگه

نه عزیزم اتفاقا قشنگه