2777
2789
عنوان

من گیاهخوارم و گوشتخوار هارو ادمهای بی وجدان میبینم

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 85 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

توهین نبود چیزی که تو ذهنم بود رو گفتم احترام به حیونارو بیشتر از ادمهای بی رحم میبینم

شما گلم درکی از احترام متقابل و پذیرفتن تفاوت ها نداری طبیعت انسان همه چیز خواری هست ماهم جزو موجودات زنده این سیاره ایم چطور انتظار داری چرخه طبیعت رو بخاطر احساسات بهم بزنیم

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

حیوونا چرا همدیگه رو میخورن؟ ، چرا به مرگ طبیعی میمیرن ؟ چرا آدما میمیرن ؟

اگه مرگ نباشه چرخه دنیا به هم میخوره ، فرض کن الان هم دایناسورا بودن هم تمام اناکونداها زنده بودن ، هم تمام گاوهای غول پیکر زنده بودن ، هم همه ادما زنده بودن همه عقربها ، همه گوسفندها و ..

تصور کن زندگی چه جوری بود

عزیزم مالک وقانون گذار دنیا خداست و قانون اینه

عجب 
یه خبر بد اینک ما داریم با گیاه خوردن غذای حیوانات بیچاره رو میخوریم 🥲

اخه ببین خیلی خنده داره

من با رژیم گوشت خواری فقط به چند گونه حیوان آسیب میزنم

ولی توی گیاهخواری سوای اینکه ده ها گونه گیاه نابود میشن، حیوانات و حشرات زیادی براثر سم پاشی و غیره کشته میشن. مگه اینا حیوون نیستن چرا دلش برا اینا نمیسوزه؟😂

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
اخه ببین خیلی خنده دارهمن با رژیم گوشت خواری فقط به چند گونه حیوان آسیب میزنمولی توی گیاهخواری سوای ...

بعضیا اصن نمیدونن چرخه غذایی چیه سواد شون در حد اینستا گرام

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

اخه ببین خیلی خنده دارهمن با رژیم گوشت خواری فقط به چند گونه حیوان آسیب میزنمولی توی گیاهخواری سوای ...

حالا اینقدر خودتو پاره پوره کردی برا چی عزیزم من منظورم از بی وجدان یه حسی درون خودم بود که دلم برا حیونا می‌سوخت و گفتم که همسرم و بچم وقتی گوشت میخورن حالم بد میشه شما گوشت میخوری بخور منکه کسیو زور نکردم اینجا هم سایت عمومیه هر کی نظرشو میگه شما اینهمه پیگیر نباش

فقط 30 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شاید سخت، اما امید است به پایانی زیبا  ...🌱#تیکر_هدف

عزیزم هرکس حق داره انتخاب کنه گیاه خوار باشه وگن یا گوشتخوار و هیچ یک از طرفین بی وجدان یا باوجدان نیستند بخاطر این انتخاب 

تحقیقات پزشکی و توی دین هم استفاده از گوشت حلال اومده و واجبه برای انسان 

به امید روزی که مردم به انتخاب هم احترام بزارند.....😊

حالا اینقدر خودتو پاره پوره کردی برا چی عزیزم من منظورم از بی وجدان یه حسی درون خودم بود که دلم برا ...

شما علاوه بر بی منطقی، بیتربیت هم هستی ظرفیت پیام مخالف رو نداری تاپیک نزن تا فشار نخوری 

به دختر و شوهرت هم بگو بی وجدان دیگه وقتی میای ب ما این مزخرفاتو میگی

حالام برو سبزیتو پاک کن شامت دیر نشه