دخترم و همسرم هم گوشت میخورن با ولع و من مات و مبهوت نگاهشون میکنم میگم چطور لاشه ی یه حیون مرده رو میخوردم اون حیون چقدر وحشت کرده تا سرشو بردن و مرده من سه ساله نخوردم و هدفم اینه هیچوقت نخورم با اینکه گیاهخواری خیلی سخته ولی ترجیهش دادم به احترام به حیونها که اونها مثل ما حق زندگی دارن
فقط 30 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
شاید سخت، اما امید است به پایانی زیبا ...🌱#تیکر_هدف
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
سر یه حیون رو چند نفری میگیرن می برن رو با سبزی مقایسه میکنی 😆😆😆
اون سبزی داشت کنار خانوادش زندگی میکرد
تو از توی خاک کنیش
کشتیش
بعدم احتمالا با لذت زیر دندون هات ریز ریز کردی.
واقعا وجدانت کجا رفته؟
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
اسی کلا با این تاپیکت پیشنهاد میدم قبول کنی یا گوشت بخوری یا هیچی نخوری چون با این تصوراتت خودتم رف ...
عزیزم به اندازه کافی تحقیق کردم دربارش . گیاهان زنده ان ولی سیستم اعصاب مرکزی ندارن درک و فهم ندارن اما حیوانات فرق داره . حیون وقتی سرشو میبرن چقدر وحشت میکنه صدا میکنه اما گیاهان هیچ
فقط 30 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
شاید سخت، اما امید است به پایانی زیبا ...🌱#تیکر_هدف
من آدمهایی رو دیدم که فاز گیاهخواری گرفتن بعد از چند مدت بدن شون ضعیف شده پروتئین ویتامین کم داشتن ریزش مو گرفتن سیستم ایمنی ضعیف شد مریض میشدن ، به خودشون لعنت میفرستادن برای گیاه خواری
یادداشت: آنها که موهای صاف دارند فر میزنند و آنها كه موی فر دارند مویشان را صاف میكنند ...عدهای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانهها میسُرايند...مجردها میخواهند ازدواج کنند متأهلها میخواهند مجرد باشند! عدهای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری میكنند و عدهای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاقها همواره حسرت لاغری را میكشند شاغلان از شغلشان مینالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را میخورند ثروتمندان دغدغهی نداشتن صفا و خونگرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم میشوند مردم عادی میخواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاهپوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه میکنند ...و هیچکس نمیداند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشتههایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی میگویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!
چرا من بی وجدانم فیلسوف ؟😂 مگه گیاهان درک و فهم دارن مثل حیوانات
زنده ک هستن نیستن؟ کی گفته درک و فهم ندارن مگه تاثیر موسیقی یا صحبت با گیاهان یا شوک ناشی از جابجایی رو نمیدونی؟ پس اونام میفهمن
بعدم شما ک خیلی غصه حیواناتو میخوری بگو ببینم با کشته شدن حشرات و حیوانات توی زمین که براثر شخم نابود میشن یا با سم پاشی میمیرن نظری نداری؟ چون رژیم غذایی من فقط باعث مرگ سه گونه حیوان میشه گاو و مرغ و ماهی
مال شما چی؟
خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀 🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
چه ربطی داشت خوب این چرخه طبیعیه، حیوانات هم دیگرو میخورن ، بعضی حیوانات گیاه میخورن ، انسان هم گوشت و گیاه میخورن این زنجیره غذایی هست برای بقای زندگی
حالا تو دوست داری گیاه بخوری بخور نوووووش
پس بزار منم کوبیدمو بخورم
میگن زندگی برای زنده هاست اما خدایا ، بس که ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که
چرا من بی وجدانم فیلسوف ؟😂 مگه گیاهان درک و فهم دارن مثل حیوانات
طبیعته عزیزم. زیادی گنده اش کردی. حیوونا خودشون هم همدیگه رو میخورن. ما هم حیوونیم. گوشت میخوریم. بعد می میریم جسدمون برمیگرده به خاک، میشه گیاه، حیوونای دیگه هم ما رو میخورن. فکر کردی از بقیه حیوونا خیلی سریم که دلسوزی کنی و وجدان درد بگیری؟!😂