2777
2789
چشم عزیز دل حتما فقط یه سوال راجع به اخلاقش نگفتی مذهبیه؟دوسم داره؟آشناییمون سنتیه؟یا از قبل همو میب ...

با هم اشنا میشین ی جا و بعد ازدواج مذهبی نیست ولی بی اعتقاد هم نیست دوست داره ولی خوب خوشگلا به مراقبت نیاز دارن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

با هم اشنا میشین ی جا و بعد ازدواج مذهبی نیست ولی بی اعتقاد هم نیست دوست داره ولی خوب خوشگلا به مراق ...

من خودم مذهبیه ام🥺مهمه برام اهل نماز و روزه باشه و چشم چرون و هیز نباشه 

احترام بلد باشه با فرهنگ باشه؛))

من خودم مذهبیه ام🥺مهمه برام اهل نماز و روزه باشه و چشم چرون و هیز نباشه احترام بلد باشه با فرهنگ با ...

باشه گلم وقتی به حق زهرای مرضیه اومد بهش بگو اینم بگم یا تک پسره یا ارشد اولاد خانواده است

فرق که داری یکم براش ولی متاسفانه محمد یکم مقایسه گره یعنی همش میگه این یکی این ویژگی داره اون یکی ی ...

دقیقا عزیزم 

اون تنوع طلبع 

چطور خودمو ارتقا بدم ؟اخه اون به قول دقیقا شما از منم بدش نمیاد ک 

در اخز من با عشقی ک بهش میدم قدرمو نمیدونه ؟چی میشع

من تن یه خواسته اش میدم ؟ 

باشه گلم وقتی به حق زهرای مرضیه اومد بهش بگو اینم بگم یا تک پسره یا ارشد اولاد خانواده است

وای یعنی ممکنه اهلش نبوده باشه؟ من یکی رو میخوام اعتقاداتش از خودمم قوی تر باشه و باهاش بشه به خدا رسید تا اون دنیا هم باهم باشیم 

مثلا دلم میخواد باهم نماز شب بخونیم:)

عزیزم به نظرت من امسال فرهنگیان قبول میشم؟و ه هم پزشکی قبول میشه؟

ازدواج فعلا نمیبنم برات ولی به خدا موفقیت وشادی برات حسمیکنم شاید قرارپزشک بشی ولی خیلی خوب میشه

حست درباره من میگی 

حست درباره ازدواجم ؟ شغلش چیه؟ چندسال دیگه ازدواج میکنم ؟ سنتیه؟

زود بین ۱تا ۲سال شایدم ۱تا۲ماه دقیق نمیدونم

عزیزم میشه درباره ازدواج منم بگی.

ای الله من غیر از تو کسی ندارم/تو فقط نجات دهنده من هستی/غیر از تو کسی ندارم/ای الله منو نجات بده❤️😍❤️😍
زود بین ۱تا ۲سال شایدم ۱تا۲ماه دقیق نمیدونم

گلم ممنون میشم درباره ازدواج منم بگی که چطوریه

ای الله من غیر از تو کسی ندارم/تو فقط نجات دهنده من هستی/غیر از تو کسی ندارم/ای الله منو نجات بده❤️😍❤️😍