2777
2789

کیا سریال جان سختو دیدن اسیا؟ وای رو بازیگر نقش فرزاد مهرداد صدیقیان کراش زدم😭👺

حاجیی به نظرم نگار در واقع عاشق وحید بوده و حالا فرزادم دوست داشته، از سر لج و لج بازی رفته با فرزادد. اون سکانس گریه آخر هم واسه وحید بودهه از نگاه های فرزاد معلوم بود که فهمیده خودِ مهرداد صدیقیانم یکم تایید کردههه. شمام حدساتونو بگید . بگید نظرتون راجب فرزاد(مهرداد صدیقیان) چیه🐈🐈

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه بابا عاشق وحید نبود وحید چی بود اخه بی شخصیت و لات

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

بیاید راجب فرامم حرف بزنیم

اگه منظورت فرزاده اوکیه میدونم، ی سری از قسمتای سریال جان سخت توی قشم قراره ضبط یبشه، اون قسمتایی که کویر بود توی کویرای اصفهان ضبط شده بود

ولی بنظرم اینحور نبود دور از رومون هر کس دیگه جلوی چشمش میمرد اینجور گریه میکرد

اخه خیلی تضاد بین رفتاره ۲تا دخترا بود

اون یکی هم ناراحت شد ولی اینکه این زجه میزد خیلی یه جوری بود

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
اخه خیلی تضاد بین رفتاره ۲تا دخترا بوداون یکی هم ناراحت شد ولی اینکه این زجه میزد خیلی یه جوری بود

تو نگاهای فرزادم معلوم بودد. 

خود مهرداد صدیقیان هر پستی که مربوط باشه ما ماجرای این که نگار وحیدو دوست داشته و اینا تو اینستا لایک کرده