2777
2789

هر چقدر هم با ینفر صمیمی و اوکی هستید 

هرچقدر فک میکنید که طرف وضعش اوکیه 

لطف کنید شخصیت به خرج بدین و دنگتونو بعد بیرون رفتن حساب کنید  

دوستاتون مسؤل خرج و مخارج شما نیستند 

شاید رو نداشته باشه مستقیم بگه دنگتو بزن 

یا بگه من پولمو لازم دارم همین روزا 

یا بگه رو این بخش پولم که خرج تو شد حساب کرده بودم 

یا شماره کارت بخوایید تعارف کنه 

ولی شما تو این اوضاع مالی

چتر باز نباشید 

مرسی اه 💔 

کاربر قدیمی 96 اینا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش میشد اینو بنر زد بخدا نمبفهمن

من الان یه مالباخته ام 😭😭😭

واقعا کلافه و عصبی ام 

اصن خسیس نیستم و پولو واسه خرج کردن میدونم 

ولی خسته شدم بس بقیه ازم کندند

کاربر قدیمی 96 اینا

دقیییقا 👌👌👌برسه به دست داداشم،هروقت پسرم با بچه هاش میره گیم نت پسر من کارت میکشه اونا میگن دفعه بعد ما حساب میکنیم😅😅😅داداشم اگه بدونه میده همون لحظه اما بهش نمیگن خوش گذشته بهشون😁

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

خب مگه میزارن میرن کارت میکشن بززززززور 

هی میگم بابا من سهم خودمو حساب میکنم ‌ انقد قسم و آیه که نهههههه حرفا چیه خودم حساب میکنم. 

منم دفه بعد باید استینم پاره شه ک بتونم حساب کنم

متنفرم ازین تعارف بازی فرهنگ ما

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
من یبار دنگ دوستمم دادم مثل چی پشیمون شدممثلا حسابدارم هست شغلشاشتباه حساب کرد و ریخت آخرشم بعد از ک ...

این چتر  هر دفعه میگه دفعه بعدی من حساب میکنم باز جلو صندوق دست به خشتک وامیسته خب چه اصراریه بیای بیرون وقتی نداری منم بدبخت کردی 

کاربر قدیمی 96 اینا
پرو پرو هم نگید تو بده من بعدا باهات حساب میکنم بعدم نمیدین به بهونه اینکه از یادتون میره چرا من از ...

من انگار تو حلقم گیر میکنه بابا الان همه رو ۵۰۰ تومن ۲۰۰ تومن پولشون حساب میکنن تا آخر هفته واسه کرایه راه و خرجای دیگه 

کاربر قدیمی 96 اینا
خب مگه میزارن میرن کارت میکشن بززززززور هی میگم بابا من سهم خودمو حساب میکنم ‌ انقد قسم و آیه که نهه ...

عکس از کارتش بگیرین واریز کنید کار سختی نیست

*آنی که از آدابِ ادب کرده سقوط*پاسخ چه دهی بهتر از اخلاق و سکوت*

یاد یکی از دوستام افتادم. همیشه تعارف میزنه من حساب کنم. بعد میره کنار خودم حساب میکنم😂 و این داستان ادامه دارد. جدیدا منم پول ندارم دیگه فعلا بیرون نمیریم. چند روزم هست اصرار داره بیاد خونمون. منم میوه و وسایل پذیراییم کمه‌ تعارف نمیکنم