2777
2789
عنوان

بیاید مشاعره کنیم با شعرهای کوچه بازاری قدیمی🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 1948 بازدید | 444 پست
دست از طلب ندارم تا کام من برآید

دیشب که خوب می‌خوردید

این چی چی بود آوردین

شورشو در آوردین 😄

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مادر پیر آوردیمدخترتونو بردیم😁

مراقب گلدون اطلسی باش

یک وقتایی منتظر کسی باش

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

تا میگی سلام فقط با یک کلامدیوونه میشم جزتو نمی بینه چشاممیلرزه صدام تنگه نفسامازتموم این دنیا فقط ت ...

من همونم که یک روز

میخواستم دریا بشم

میخواستم بزرگ ترین دریای دنیا بشم

تو عزیز دلمی عزیزدلمی  عزیزدلمی😄

یاد کودکی بخیر، قلب‌های ساده‌مان

فکرهای خام من ، آرزوی کال تو

قصه‌های کودکی، بازی اتل متل

من برنده می‌شدم، جیغ و داد و قال تو

غزلبانو#  

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
ما اعتراض داریم به رقص نیاز داریم

چه بانمکه این😍

مادر شوهر چه کرده

همه رو دیونه کرده 

نه من تورو واسه خودم ، نه از سر هوس میخوام

میگم بمون میگی نمیشه

میگم برو میگی نمیشه

میگم میشه میگی نمیشه

یک بوم و دو هوا نمیشه

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️
تا میگی سلام فقط با یک کلام دیوونه میشم جزتو نمی بینه چشام میلرزه صدام تنگه نفسام ازتموم این دنیا ...

مرا از رنج‌های تازه دورم کن، نمی‌خواهم

دگر این زاده‌ی غم را، توان خم شدن‌ها نیست

غزلبانو#  

میگم بمون میگی نمیشه میگم برو میگی نمیشه میگم میشه میگی نمیشه یک بوم و دو هوا نمیشه

همان‌هایی که می‌گفتند روزی باورم کردند

چه ظلمی بر من و این شعرهای دفترم کردند

شبی با بوی باران در کویر عشق روئیدم

چه نامردانه با دست خیانت پرپرم کردند

غزلبانو#  

یاد کودکی بخیر، قلب‌های ساده‌مانفکرهای خام من ، آرزوی کال تو قصه‌های کودکی، بازی اتل متلمن برنده می‌ ...

وای هارسو خارسو خارسو 

می‌دونی که من زمختم

با خارسو در میوفتم

میگم بمون میگی نمیشهمیگم برو میگی نمیشهمیگم میشه میگی نمیشهیک بوم و دو هوا نمیشه

همه چیم یار یار 

قربون تو وای وای