2777
2789
عنوان

بیاید مشاعره کنیم با شعرهای کوچه بازاری قدیمی🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 1911 بازدید | 444 پست
اوﻧﻴﻜﻪ ﻋﻤﺮﻳﻪ دﻳﻮوﻧﺸﻢ دل ﻣﻨﻮ ﺑﺎزﻳﭽﻪ ﻛﺮده ﺑﺒﻴﻦ ﭼﻪ ﻛﺮده ﺑﺒﻴﻦ ﭼﻪ ﻛﺮده دل ﻋﺎﺷﻖ و ﺑﻰ ﻗﺮارم و ﺑﺎ ﺳﻨﮓ ﻏ ...

هنوز بعدِ هزاران غزل نمی‌دانم

چرا برای دلم واژه‌ی سفر تلخ است

غزلبانو#  

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وقتی که زدم قید همه حرف و حواشیگفتم که تو هم تا ته این حادثه باشی من مرد سفر خواسته بودم، نه شبیهتدا ...

یکی یدونه دل من 

محبوب خوشگل من

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

همه چی آرومه من چقدر خوشحالمممممم😁

آی خانم جون همه رو میم میدی قربون شکل ماهت😍😄

من نیازم تورو هر روز دیدنه 

از لب دوست دارم شنیدنه (ه دادم🤭)

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

نوبتی مستانه ایشالا مبارکش باد  گل به گلستانه ایشالا مبارکش باد

دلگیرم و دلتنگم و حسی به تنم نیست

از حرف پُرم، حیف زبان سخنم نیست

چون مرغ اسیر قفسم، بال شکسته

میلی به رها بودنم و پر زدنم نیست

غزلبانو#  

😁ننه جون آی ننه جوندختر همسایه مون قدش بلنده ننه جوم😄

نسترن ای عشق من حرفی بزن بگووو ترو به خداااا این اداها چی چیه

دلگیرم و دلتنگم و حسی به تنم نیستاز حرف پُرم، حیف زبان سخنم نیست چون مرغ اسیر قفسم، بال شکستهمیلی به ...

تو عزیز دلمی

عزیزدلمی 

عزیزدلمی😄

یکی یدونه دل من  محبوب خوشگل من

نمی‌دانم چرا این روزها حال بدی دارم

زمین سرد و زمان یخ بسته، روحی در بدن‌ها نیست

غزلبانو#  

در گلویم مانده بغضی کهنه از تکرارهاگفته بودی درد را با اشک تصویرش نکن غزلبانو#

نیست در شهر نگاری که دلِ ما بِبَرَد

بختم ار یار شود رختم از این جا ببرد

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️