2777
2789
عنوان

بیاید مشاعره کنیم با شعرهای کوچه بازاری قدیمی🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 1979 بازدید | 448 پست
ای پلیسای کارآگاهچقدر تو ماشالله تیزی😍😘

ای قربونش شما شیرین 🤭💚

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هزاران حرف ناگفته، تو آرام و من آشفتهکنار هم ، ولی مابین‌مان دیوار می‌بینمغزلبانو#

من بی تو میمیرم تو که می‌دونی حالا داری کجا میری تو

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

تو بودی کپی کردی؟ بابا اسمتم غزل بانوعه خو 😁

اصن توشعرو شاعری نیستم دیگ 

ولی دمت گرم خندیدم الهی ک همیشه لباتون بخنده💋❤️

یه‌شبایی تو زندگی آدمیزاد هست که بعد از ساعت‌ها فکر و خیال و به خودش میاد و می‌بینه روحش از اعماق وجود داره گریه می‌کنه ولی از چشماش هیچ اشکی نمیاد . !

وقت است که بنشینم و از غم بنویسم

از عشق، از این وسعت مبهم بنویسم

وقت است که آغاز کنم مرثیه‌ای را

تا آنچه که بگذشت به قلبم بنویسم

غزلبانو#  

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 

وای که انتظار می کشه منو دل بیقرار میکشه منو وای وای میکشه منو آرزوی یار میکشه منو

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️
مرد دلیر آوردیم دخترتون رو بردیم

مادر عروس عرق کن 

دست تو جیب بغل کن

تراول هارو رد کن

اصن توشعرو شاعری نیستم دیگ ولی دمت گرم خندیدم الهی ک همیشه لباتون بخنده💋❤️

عزیز دلی

آره حس خوبی بود این کامنت

فدات گلم

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️
وقت است که بنشینم و از غم بنویسماز عشق، از این وسعت مبهم بنویسم وقت است که آغاز کنم مرثیه‌ای راتا آن ...

نامردا همش به من با میم میدید😄

ما دست میزنیم دسته به دسته

ما رسممونه عروس برقصه

وای که انتظار می کشه منو دل بیقرار میکشه منو وای وای میکشه منو آرزوی یار میکشه منو

وای چقدر مستم من 

آخ ببین بدن منو😂