2777
2789
عنوان

وقتی تصویر اینه و گوشی باهم نمی خونن😒

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 47 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم تو آینه و سلفی عالی ام تو دوربین عقب عین جن زده ها🤣

😂برام عجیبه هربار چرا اینقدر صورتم کجه

دیدن خاکستر های تل آویو آرزوی منه🇸🇩🇱🇧🇮🇷خوشت نمیاد از آرزوم؟پس یه لیوان آب خنک بخور...                               #مرگ_بر_اسرائیل
منننن واقعن عکس تو آینه خوشگلم اما تو گوشی افتضاح به همین خاطر از خودم عکس نمیگرم .حالا کدوم درسته و ...

دو سالی میشه از خودم عکس نگرفتم

تو اینه خوشگلم

تو دوربین گوشی فقط یه دماغم و چشا گووود رفته

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
همینکه به بدی گوشی نباشه راضی ام😐

به اون بدی نیست خیالت جمع

عمق میدان دوربین گوشی کمه

واسه همون عکسای پرتره‌ش اینجوری میشه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بعضی وقتا که دستم میخوره دوربین جلوی گوشی باز میشه خودمم از ترس وحشت می کنم 

بعد میرم جلوی اینه میگم بابا خیلیم بد نیستم!

می دونی سخت تر از انتظار چیه؟  انتظاریه که می دونی پایان نداره....

منننن واقعن عکس تو آینه خوشگلم اما تو گوشی افتضاح به همین خاطر از خودم عکس نمیگرم .حالا کدوم درسته و ...

باید جدی تحقیق بکنم در بارش🤔

دیدن خاکستر های تل آویو آرزوی منه🇸🇩🇱🇧🇮🇷خوشت نمیاد از آرزوم؟پس یه لیوان آب خنک بخور...                               #مرگ_بر_اسرائیل
من یجوری کج میوفتم چشام ریز و درشتتت اصن باز حالم بد شد با یاداوریش

من اولینبار تو عکس کشف کردم دماغم کجه😐

من خیلی بد عکسم درحالی که تو واقعیت اصلا این جوری نیس

من هر وقت عکسامو می بینم از خودم می پرسم کساییکه بهم می گن خشگلی فازشون چیه😂