2777
2789
عنوان

من همونیم ک ابجیم ریملشو نمیداد

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 53 پست
خدا زیادت کنه اخه من از ریمل شانس نیوردم سالی هزارتا میخرم اونیکه میخوام نمیشه

برو اس انس یا کالیستا بخر ۳۰۰ تومن بخدا ده سالم بهت رنگ و کاور میده

کاربری دست دو نفر(موقت) کاربری ماهلین_۰ تعلیق شده موقتی این اکانتو گرفتم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اتفاقا ابجیم اسنس ۴٠٠ تومن اینا گرف ک مسگم عالیه ولی مامانم میگ معمولی میگیرم

خب معمولی بگیر مگ چیه من ی ریمل دارم گرفتم ۷۰ تومن والا ۱ ساله استفاده میکنم میطنمم میخام پرواز کنم

خب معمولی بگیر مگ چیه من ی ریمل دارم گرفتم ۷۰ تومن والا ۱ ساله استفاده میکنم میطنمم میخام پرواز کنم

ی ریملی میخوام مژه هامو بلند کنهه بعد گلوله نشه پرنگگگ باشه باهاشک پرواز کنم قیمت مناسب باشه سره ریمل انقد حساسم عاا😂

ی ریملی میخوام مژه هامو بلند کنهه بعد گلوله نشه پرنگگگ باشه باهاشک پرواز کنم قیمت مناسب باشه سره ریم ...

بزار اشم ریملمو نگا کنمنمیدونم چبه رو درش نوشته bioliq خیلی ریمل خوبیه

اسمشو یا عکسشو میدی عزیزم 

میگویند شیشه ها احساس ندارند،اما وقتی روی بخار شیشه نوشتم دوستت دارم ،آرام آرام گریست!             یه بار دیگه نوشتم دوستت ندارم ،بازم گریست! 😐       یه بار دیگه نوشتم سلام،خوبی شیشه؟بازم گریست!       فکر کنم افسردگی داره بیچاره😂😂😂