من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
سلام عزیزم خوبی ان شالله میخام قطره ویتاگنوسوبهتون معرفی کنم با قرص اگنوگلناشتا روزی ۴۰ قطره صبح چه ...
و حتما یکماه نتیجه نداد تا. سه ماه بخورید
اول پریودتون هم لتروزول روزی ۲ تا
و بعداز پانزده فاعدگی روزی یه پروژسترون
بخورید یا پریود میشید سر ساعت
یا هم باردارید 😘🙏
فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌈قبل از اینکه فرزندتو با ادمای دورو برت مقایسه کنی خودتو با ننه باباهاشون مقایسه کن...:)خدایاامیدم اول ب خودت بعدخودت و باز خودت هست 💥خدایا خودت مراقب کوچولوی توی دلم باش💙 ...اللهم صل الا محمد وال محمد ♥️پشت دیوار دلـ❤ـم یه صدای پـ👣ـا میاد
قرص رو کی بخوریم و چنتا چه موقع قطره و قرص رو یک ماه کامل استفاده کنیم یا روز خاصی داره مثلا لتروزول ...
اره لتروزول از شب سوم
اگنوگل صب یکی
شب یکی .قطره
ویتاگنوس صب ۴۰ قطره شب
۴۰ قطره تا ۲۵ پریود
از شب ۱۵ پریود هم پروژسترون روزی یکی
نزدیکی هاتونم هریسب درمیون
یا لااقل نزدیک تخمکگذاری یشب درمیون باشه
1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌈قبل از اینکه فرزندتو با ادمای دورو برت مقایسه کنی خودتو با ننه باباهاشون مقایسه کن...:)خدایاامیدم اول ب خودت بعدخودت و باز خودت هست 💥خدایا خودت مراقب کوچولوی توی دلم باش💙 ...اللهم صل الا محمد وال محمد ♥️پشت دیوار دلـ❤ـم یه صدای پـ👣ـا میاد
پس نخور بابا من هممییشه پروباکتینم نرمال بوده و تو رنج رو ب پایین بود حتی .همیشه هم تند تند ازمایش م ...
اول چک کنید ازمایش اگر
مشکل پرولاکتین نداشتید بعداستفاده میکنید
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرسی اتفاقا من کمبود پروژسترون داره بدنم حتما میخورم
پروژسترون نمیذاره تاخیر پیداکنی پریودت
یا میشی یاحامله هستی و نمیشی
هیچ ظرری نداره
ب من دکترح داد براشمام نوشتم
که استفاده کنید اگر مشکلی نداشتید
مازنو شوهر مشکلی نداشتیم ولی استرس نمیذاشت بشم
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرسی اتفاقا من کمبود پروژسترون داره بدنم حتما میخورم
پروژسترون نمیذاره تاخیر پیداکنی پریودت
یا میشی یاحامله هستی و نمیشی
هیچ ظرری نداره
ب من دکترح داد براشمام نوشتم
که استفاده کنید اگر مشکلی نداشتید
مازنو شوهر مشکلی نداشتیم ولی استرس نمیذاشت بشم
1
5
10
15
20
25
30
35
40