2777
2789
عنوان

معلم دخترم میگه از جلو میخورن نه از پشت

| مشاهده متن کامل بحث + 2320 بازدید | 91 پست
به روش نیار اصلا بهش فکر نکن فقط بدتر میشه

توی دبیرستان خیلی اوضاع بدتره 

مثلا دبیر شیمی ما واسه کنکور میگه

فلزات عشقشون دادنه 

کی میده فلز میده 

همش اینطوری میگن دیگه 

تازه خیلی هم معروفه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه جمله مسخره ای یعنی چی؟؟

یعنی جمله دیگه و روش دیگه نبود

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
چرا من متوجه نمیشم چی میگی ؟یعنی معلمشون منظور داشته؟

نمی دونم خب منم میخوام همین بدونم منظور داشته یا نه همین جوری میخواسته یه رمز بزاره اخه سن پایین هم نیست حداقل ۴۰ سالش میشه 

انقدر تو مجازی عین نقل و نبات چرت و پرت میشنون مردم که تبدیل به ناخوداگاه شون شده ، اون استاد هم یکی مثل بقیه

اگه میتونین مستقیم به خود استاد پیام بدین بگین همچین جمله ای در کلاس گفته شده لطفا رعایت کنید

جمله مبهم و جنسی نگید میره تو حافظه بچه ها یه جا از دهنشون درمیاد

خیر سرش استاده و باید بدونه انتخاب کلمات و جملات یعنی چی

عجب 
آخه سنشون کمه نباید دبیر مردداشته باشن چون دخترای ما ساده هستن تو کشورای دیگه بهشون آموزش میدن کسی ح ...

خب مشکل از خانواده‌است که آموزش نداده 

نطام آموزشی نمیگه شماهم نباید بگید؟

منم کلاس شیشم برای تیزهوشان یه دبیر مرد داشتم و هیچ مشکلی پیش نیومد