2777
2789
عنوان

افتادن درس صد رحمت داره خواسته نابه جای استادم

| مشاهده متن کامل بحث + 1518 بازدید | 100 پست

یک عده چقد ساده ان الان انقد راحت میشه تو مجازی غلطی بکنن بعد هم انکار کنن کسی که دار این غلط میکنه فکرش کرد اگر ژرف قبول نکرد یا بعدش چطور پاکسازی کنه هی یک عده میگن قابل باور نیست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم هستن من خواهرم و شوهرش استادن اونم یک دانشگاه دولتی میگفت یکی از همکارا گفت فلان استاد میره ...

والا چی بگم ولی تا اونجایی که من میدونم اگه کارشون بیوفته کمیته انضباطی به شدت باهاشون برخورد میشه

حالا ئاینی که شما میگید شاید پارتی ای چیزی داره که کاریش ندارن یا دخترا نمیرن گزارشش بدن

خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟
من ترم آخر ارشدمچه کارشناسی چه ارشد ندیدم و نشنیدم چنین حرفی رواستاد هیز تا دلت بخواد هست ولی استاد ...

دقیقاااااااا کاش میشد ده بار لایکت کنم😂❤️

منم دقیقا همینو گفتم در جواب یکی دیگه از خانوما

اینکه نمیگم همه چشم پاکن ولی هیچکدوم کاری نمیکنن خودشونو گرفتار کنن

خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟
توی چت که اصلا ولی من خارج از چت هم ندیدم به هر حال خیلی ریسکه براشون

من داخل گروه کلاسی یه سوال پرسیده بودم غیر حضوری بودم بعد استاد تک میزد پیام داد که زنگ بزن من پیامش دادم الان کار دارم سر فرصت چشم 

بعدش زنگ زدم همچین رسمی گفتم بفرمایید استاد فلانی با من اگر امری هست گوش می‌کنم گفت هیچی خواستم بدونم بچه کجایی و اگر میتونی حضوری بیا دانشگاه شستم گذاشتمش البته رسمی گفتم من با ریاست صحبت کردم باید این ترم غیر حضوری باشم تازه استاد قرآن بود تته پته میکرد

نمیدونم من که توی این مدت هیچ حرکت اشتباهی ازشون ندیدم و نشنیدم توی دانشگاه خودمونهیچ عقل سلیمی قبول ...

شایدم موقعیتشون به خطر نمیافته که همچین غلطی میکنن

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)
الان استاد با شاگردش بره بیرون براش ریسکه ؟

معلومه که ریسکه

اگه کسی ببینتشون و یا به هر طریقی به گوش حراست برسه و معلوم باشه ارتباط خارج از چهارچوبیه بد میشه براشون