من یه لباس کاموای خیلی مناسب پوشیدم بعد داداشم به سینه هام نگا کرد معذب شدم:/بعد گفت ببین سینه های منم بعد ورزش بزرگ شده://///خب آخ زشت نیست آدم نتونه به سینه های خواهرش نگا نکنه یا حداقل نگا کرد نظری نده واقعا دلم میخواد خفش کنم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
داداشت خیلی ببخشید بی غیرته من همیشه داداشم لباس نامناسب بپوشم مثلا با اشاره میگه خودت بپوشون
داداش منم اگه یوقت مثلا تاپ و شورتک بپوشم فقط تو چشمم زل میزنه ( ی کم بالا پایین هم نمیشه ، در حالت عادی مردمک چشمش بالا پایین میشه وقتی تاپ شلوارک میپوشم اصلا ثابت میشه که چشمش به پایین تر از چشمم نخوره )
بیشترم برای اینه که من از کوچیکی کلا رعایت میکردم ، خودمم معذب میشم جلو داداشم همچین چیزایی بپوشم که تقریبا برای بقیه عادیه
اره البته گناه دارن خصوصا که مجردن . البته نه اینکه لباس بدی هم میپوشما نه اتفاقا چون همیشه لباس بلن ...
نه عزیزم گناهی ندارن کسی که انقد سست عنصر باشه نتونه خواهر خودشو با تاپ شلوارک ببنه باید بمیره من کامل با بالاتنه لخت میبینم خیلی راحت باهاش حرف میزنم در حالیکه منم باید بگم خودتو بپوشون ولی وقتی بحث داداشمه خیلی واسم عادیه