2777
2789
عنوان

والا ما از شوهرامون بابت خرج خودمونم پول نمیگیریم (شاغل)

| مشاهده متن کامل بحث + 929 بازدید | 56 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب کار شما اشتباهه😏😏

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀                                     ذره بودم زائرشمس الشموسم کرده اند...قطره ای بودم ب این دریاپناه آورده ام...گرچ هستم قطره ای ناچیز یک دریای اشک...هدیه برمولای خودروحی فداه آورده ام...  

نظر شما چیه استاد؟

مودب بودن هزینه نداره

منم استاد نیستم ولی میدونم آدمی که ادبیاتش اینه نظرش به درد خودش میخوره

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

در کل حقوقت برای خودته اختیارشو‌داری ولی از مرد هم باید ماهیانه گرفت 

زندگی مشترکه گاهی ممکنه مثلا یچیزی هم شما بخری

سختی هست برای همه 

ولی درکل اگه خیلی هم آسون بگیری عادت میکنه

نمیدونم بقیه چی گفتن اما من شاغل نیستم از ماهیانه ای که بهم میده هر بار ی چیزی براش میگیرم سال قبلم پول دو ماهم و جمع کردم کادو روز مرد براش زنجیر طلا خریدم یه چند روزی باهاش خوش بود باز داد به خودم 🙂

گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تو را ؟💔
مودب بودن هزینه ندارهمنم استاد نیستم ولی میدونم آدمی که ادبیاتش اینه نظرش به درد خودش میخوره

عزیزم اون یه کاربر دیگه بود 

من شما رو خیلییییی دوست دارم 

میخواستم نظرتون راجع به همین موضوع استارتر بدونم 

در ضمن کلمه استاد هم واقعی گفتم چون واقعا قبولت دارم

چه ربطی به شاغل بودن داره مرد وظیفه اشه در حد توانش برای زنش خرج کنه.اگر خرج نمی کنه یعنی علاقه ای نداره به اون زن.این یه واقعیته.مردی که زنش و دوست داره برای زنش خرج می‌کنه.در حدی که بتونه و از عهده اش بر بیاد 

ببخشیدا تروخدا ولی ازدواج کردی که فقط بدی؟! مرد وظیفه شرعی قانونی و عرفیشه خرجتو بده استقلال مالیتم ...

طرز حرف زدنت،امضا و پروفت اصلا بهم نمیخورن

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
عزیزم اون یه کاربر دیگه بود من شما رو خیلییییی دوست دارم میخواستم نظرتون راجع به همین موضوع استارتر ...

شما لطف دارید 

زندگی مشترک هزینه مشترک 

استارتر زندگی منطقی دارن به نظرم

هر کدوم دارن یه گوشه هزینه زندگی مشترک رو میگیرن و با هم کیفیت زندگی رو بهتر میکنن

توی این سایت دیدگاه به مردا عین دشمنه 

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

من هم خودم شاغلم هم ۹۰ درصد اطرافیانم و همه هزینه هاشون صفرتاصد بازم با همسره و حقوق خودشون رو پس انداز میکنن

من خودمم از زمان دوستیم با همسرم از همون زمان همه مخارج منو به عهده گرفت تا همین الان که همسرشم 

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿

من همسرمو توو این چند سال درک کردم. میدونستم داره تلاش میکنه. فقط یبار به یه مناسبت که کاری برام نکرد ولی برای مادرش کرد خیلی ناراحت شدم اونم چون سقط داشتم و کلا حساس بودم. بهش گیر نمیدم. 

الهی نگاهی