2777
2789
عنوان

والا ما از شوهرامون بابت خرج خودمونم پول نمیگیریم (شاغل)

| مشاهده متن کامل بحث + 928 بازدید | 56 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من شاغلم ولی باکارت خودش براش کادو میخرم چون یه کارتش دست منه وتمام خریدای خونه وبچه ها بامنه من ازهمون ماهانه طلا هم میخرم برای پس انداز

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
منظورم خرج خونه نبودااا خرج خونه رو که مرد میده منظورم لباس و لوازم آرایش خودم و ...

پس شوهرتون بجز خرید خوراک بقیه پولاشو صرف چی میکنه؟

عشق یعنی لا فتی الا علی عشق یعنی رهبرم سید علی

مشترک یعنی همه چی مشترک.تو خرج خودتو میدی ایشونم خرج خودشو میده اون کادو نمیخره واست،شما هم نمیخری واسش.این چه مدل زندگی مشترکه.ذاتا مرد علاقه به تامین کردن دارع و طبیعتش اینه که لذت میبره از تامین کردن،پس گاهی برای خودت خرج نکن واجازه بده اون انجام بده وشما پس انداز کن

عزیزم شما واقعا پرتید 

ربطی به شاغل بودن نداره ما هم ک شاغلیم بازم پول شوهرمونو هم می‌بریم 

قرار باشه پولش برای ما خرج نشه برای کی بشه؟؟مرد پول دستش اضافه بیاد خرج کار درستی نمیکنه در ضمن درسته شاغلیم ولی جای مرد و زن عوض نشده ک اون باید خرج کنه

حالا ربطی به روز مرد نداشت اون دیگه کادوعه آدم خودش باید بگیره 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚