2777
2789
عنوان

دوستان راهکار برای چاقی

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 64 پست
عه😂😂من تازه متوجه شدم🤣اسم و مارکش فرقی نداره برم عطاری بگم همینو بده؟

ن دورت بگردم فرق نداره اره بگو معجون بوعلی سینا میخام میده

کاربری دست دو نفر(موقت) کاربری ماهلین_۰ تعلیق شده موقتی این اکانتو گرفتم
ن دورت بگردم فرق نداره اره بگو معجون بوعلی سینا میخام میده

با اب مخلوط کنم‌بخورم؟ الان دیدم عکسشو داخل نت تو نینی سایت زدن ک دارو شیمیایی داره خواب اوره برا شمام اینطوری بود؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

با اب مخلوط کنم‌بخورم؟ الان دیدم عکسشو داخل نت تو نینی سایت زدن ک دارو شیمیایی داره خواب اوره برا شم ...

ن والا شیمیایی نداره با اب میتونی بخوری من با اب نمیخوردم  ی قاشق چایی خوری قبل شام و ناهار میخوردم فقط مثل سگ گشنم میشد و همه چی میخوردم

کاربری دست دو نفر(موقت) کاربری ماهلین_۰ تعلیق شده موقتی این اکانتو گرفتم
با چی مخلوطشون میکنی؟ منم امگا ۳دارم بخورم پس

مخلوط نمیکنم 

یکم آب یا شیر میریزم لیوان یه قاشق جوانه گندم 

یه قاشق شیر خشک 

یه قاشق هم عسل 

میخورم بعد شام روزی یه بار فقط 

هر دو روزم امگا ۳ میخورم 

تو میتونی یه روز در میان بخوری تا زودتر نتیجه بگیری 

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
مخلوط نمیکنم یکم آب یا شیر میریزم لیوان یه قاشق جوانه گندم یه قاشق شیر خشک یه قاشق هم عسل میخورم بعد ...

شیر و جوانه گندم و شیر خشک رو باهم‌میخوری یعنی جوانه گندم‌و شیر خشک باهم میخوری

این دو تا بخور چاق میشی تضمینی برگشت هم نداره اول ب مادرت و خاله خواهر نگاه کن اگه اونا سینه و باسن دارن تو هم داری اگه ندارن تو هم همون جور میشی من مادرم بالاتنه چاق میشه منم فقط بالاتنه شدم

بعضیام مارو با دارو اشتباه گرفتن هر وقت بهمون احتیاج دارن میان سراغمون :)

این دو تا بخور چاق میشی تضمینی برگشت هم نداره اول ب مادرت و خاله خواهر نگاه کن اگه اونا سینه و باسن ...

اره خاله هام‌خوبن من فق میخوام یکم‌مشخص تر باشن پر تر بشه و اینک عزیزم اینارو ب چه صورت استفاده کنم؟ممنون میشم راهنماییم کنی

اره خاله هام‌خوبن من فق میخوام یکم‌مشخص تر باشن پر تر بشه و اینک عزیزم اینارو ب چه صورت استفاده کنم؟ ...

روزی ی ساشه اون پودر و بخور قرص مخمر هم من روزی شش تا هشت تا میخوردم اگه مشکل معده نداری بخور اگه داری ۴ تا یا سه تا مثلا بعد ناهار عصر قبل شام بعد شام هر وقت تونستی بخور با معده خالی نخور

شما خودت نتیجه دیدی؟تا چن دوره استفاده کنم

من با ی دوره از ۶۵ اومدم ۷۸ و خورده ای بعد خیلی اشتها داشتم غذا می‌خوردم دیگه بعد چند ماه قطعش الان ۷۳ ثابت هستم غذا هم نمیخورم زیاد

من با ی دوره از ۶۵ اومدم ۷۸ و خورده ای بعد خیلی اشتها داشتم غذا می‌خوردم دیگه بعد چند ماه قطعش الان ...

یعنی با یه بسته از همین پودر و یه قوطی از مخمر ابجو اومدی بالا؟ 

من با ی دوره از ۶۵ اومدم ۷۸ و خورده ای بعد خیلی اشتها داشتم غذا می‌خوردم دیگه بعد چند ماه قطعش الان ...

عزیزم مث گین اپ و اینا نیس ک پف بده بعدشم بازگشت داشته باشه