2777
2789
عنوان

تا حالا دیدین پسری از دختر لاغر خوشش بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 773 بازدید | 51 پست

کی گفته من ماشالله هزارماشالله باربی و اسکینی ام سایز مانتوهام ۳۴ ۳۶ ولی نامزدم جونش برام در میره همیشه هم باافتخار میگه خانوم باربی بدست اوردم چون باربی و اسکینی پسنده

دخترعمومم لاغر و مانکنه اما شوهرش یه مریم میگه هزارتا مریم جون از کنارش درمیاد 

یکی دیگه از دوستام تپلیه ایشونم شوهرش تپل دوست داشته که دوستم رو انتخاب کرده

هزاران مرد با هزار سلیقه وجود داره

غصه این چیزا رو نخور

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باشگاه یه دختره میاد شوهرش به زور فرستادش باسن دربیار🤣😭

لطفاااا کلایک نکنید✌🏿❤کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر🤍📍قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🕊این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)

سلیقه ایه هم خودم هم نامزدم لاغر میپسندیم قدم ۱۶۰ وزنم ۵۱ البته ورزشکارم و سینه هامم پروتزه ، فلت نی ...

تو بهتری، اسی دیگه خیلییی لاغره قدش۱۶۴!

احتمال زیاد صاف هم باشه

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

اتفاقا بعضی مردها عاشق دستهای استخوانی هستن.

بسپر بخدا 

من ۱۶۹ هستم ۵۴ بودم ولی هیچ وقت بهم نگفتن لاغری تند تند هم ازم خوششون میومد البته فقط یکی دو تاشون خوب بودن بقیه نه ولی میخوام بگم قسمت هر چی باشه همون میشه 

نمیشه گفت همه یِ مردا ولی اکثریت توپر دوست دارن مثلاً خودِ پارتنر من وقتی گفتم می‌خوام وزن کم کنم و رژیم بگیرم نذاشت گفت اینجوری دوست دارم و نباید لاغر بشی بعد از اون هر کی میخواد بگه وزن کم کن تو ذهنم به خودم میگم نهه شما ها بی‌خبرن چرا هنوز توپرم...😉😂

ولی خب خیلیا هم هستن اسکینی دوست دارن بستگی داره طرفت چه سلیقه ای داشته باشه..

خودت اگه دلت میخواد یه کوچولو توپر بشی میتونی رژیم بری

چهارمین کاربریمه تازه وارد نیستم😁

نه بابا الان اکثرا لاغر اندام و باربی میپسندن

اگرم لاغر دوس نداشته باشن، سلیقشون توپره نه چاق

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

من که از تو وزنم کمتره و قدم بلند تر الان تو BMI بدنت نرمال و کمبود وزن نداره اگر استخون های دستت مشخص احتمالا ژنتیکی وگرنه فکر کنم با این وزن تناسب اندام داشته باشی بعدش هم اشتباه متوجه شدی مردا از زن تو پر خوششون میاد نه چاق و خپل بعدم خیلی مهم نیست