2777
2789
عنوان

بیاین بگم شوهرم چیا گفت بهم دلمو شکست

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 66 پست
باید چیکار کرد؟من دوس دارم احترام بزاره بهم همین احترام نمیزاره خانوادش یاد گرفتن ازش

یه مدتی مثلا یکی دو ماه  اصلا به هیچی گیر نده هی نگو چرا سردی چرا توجه نداری  

هیچ چیز سرد و منفی نگو و محترمانه رفتار کن بعد اگه هنوز رفتارش نامحترم بود بشین باهاش صحبت کن و بگو که همون طوری که من با ادب و احترام با شما رفتار می کنم همین طور هم دوست دارم احترام ببینم ازت

کوتاه و مختصر بگو 

آقایون مثل ما خانوما نیستن که از حرف زدن خوششون بیاد اونا از یه جایی به بعد دیگه حرف طرف مقابل رو نمی‌شنوند فکر می کنن داره غر میزنه گارد میگیرن بی ادب میشن و هی اوضاع رو خرابتر می کنن

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه مدتی مثلا یکی دو ماه اصلا به هیچی گیر نده هی نگو چرا سردی چرا توجه نداری هیچ چیز سرد و منفی نگو ...

اره درست میگی منم فهمیدم محل نداد و فاصله گرفت بهتره حالیشون نیست محبت و صحبت

یعنی میگی دوس دختر داره؟

نههههههه معلومه که نه 🙀

منظورم این بود که مگه فقط دوست دختر ها حق دارن ناراحت بشن ! اگه همسر شدن یعنی دیگه هر اتفاقی افتاد نباید ناراحت بشن ؟

پروفایلم یکم پیرزنیه ولی خودم یه دختر دانشجوی زمستونی ام 🛼🍪❄️☃️کاربری اولم سال ۹۸ به خاطر دفاع از واکسن ترکید :))🦦

نههههههه معلومه که نه 🙀منظورم این بود که مگه فقط دوست دختر ها حق دارن ناراحت بشن ! اگه همسر شدن یعن ...

اهان درست میگین مردا عادت کردن ناز زن خودشون نمیکشن نمیدونم چرا البته شوهر من خوبه باز آنقدر بدتر از شوهر من دیدم خسیس و اینا

اهان درست میگین مردا عادت کردن ناز زن خودشون نمیکشن نمیدونم چرا البته شوهر من خوبه باز آنقدر بدتر از ...

امیدوارم که همین ایرادشم به زودی درست بشه

اگه چیزی میگه یا رفتاری داره که ناراحتت میکنه حتما ناراحتیت رو نشون بده نه با دعوا و قهر فقط نشون بده که ناراحت شدی چون گاهی وقتا ادم خودش نمیدونه رفتارش چه تاثیر روی طرف مقابل داره بعد این ناراحتیا میمونه خدا نکرده کینه میشه ،امیدوارم زودی اشتی کنید 🩷

پروفایلم یکم پیرزنیه ولی خودم یه دختر دانشجوی زمستونی ام 🛼🍪❄️☃️کاربری اولم سال ۹۸ به خاطر دفاع از واکسن ترکید :))🦦