2777
2789
عنوان

برای آشتی با همسرم پیش قدم بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 41 پست

برو آشتی کن 

حالا بدون حرفم میتونی بری بغلش کنی بعد لوس کنی خودتو تو بغل خود ب خود اشتی میشه

سر بحثهای الکی زندگی رو سرد نکنین 

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برو ماچش کن

آخه یه حرفه بدی زده همش تو سرم داره تکرار میشه 

درضمن برم باهاش صحبت کنم هم برمیگرده کلی راجبش توضیحات میده منم اعصابم نمی‌کشه و میترسم دوباره جوش بیارم 

چون پنج روزه پری عقب افتاده از یه طرف بدنم عین بادکنک شده داره می ترکه از یه طرف هم استرس اعصابمو خورد کرده 

نمیدونم حرف بدش در چه حد بوده برا همین نمیتونم نظر بدم

بماند چی بوده 

الان میام میگم بعضیا می‌ریزن رو سرم که چقدر بچه ای چه قدر فلانی ، به هرحال دل من با بقیه فرق داره شاید یکی شوهرش کتکش بزنه دلش بشکنه ، شاید یکی شوهرش از گل نازک‌تر بگه دلش بشکنه 

به هر حال رابطه ها فرق داره 

ولی راستشو بگم بهم گفت زن مگه تموم شده بود که اومدم تورو گرفتم منم برا همین خیلی ناراحت شدم 

لطفاً نگین چقدر بچه گانه  چقدر فلان هر کس رابطش یه جوره

عزیزم کل دعوا بیشتر کی مقصر بود این مهمه واقعا

اول من اعصابش رو خورد کردم ولی در حدی بود که دو بار یه جمله رو با یکم عصبانیت گفتم بهش اونم خوشش نیومد و شروع کرد داد زدن و ....

هم اون مقصره هم من

شام مورد علاقشو بزار اهنگ عاشقونه پلی کن  مثلا بگو بعضیا اگ منو دوست دارن بوسم کنن😂😂😂😂😂 بوست کرد اشتی کن😂😂😂😂😂 دیگ ب ذهنم نرسید چیزیی😂😂🥲🥲🥲

کاربری دست دو نفر(موقت) کاربری ماهلین_۰ تعلیق شده موقتی این اکانتو گرفتم
اوایل اون میشد دوران نامزدی ولی الان که سه ماهه عروسی کردیم دیگ نمیشه یعنی فقط یکی دوبار شد

نرو بزار بیاد بری باز همیشه همینجوری میمونه بنظرم بزار ی چند باریم اون بیاد سمتت

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨
بعله پیش قدم شوبهش بگو دلت براش تنگ شده حرفش اذیتت کرده و دیگه اذییت نکنه بگو پشیمونی بابت برخورد بد ...

میترسم از اینکه برگرده دوساعت راجب اون موضوع حرف بزنه بگه تو فلان کردی تو همیشه اخلاقت اینه 

مرد هارو که دیگ میشناسید یکی دوبار چیزی دیده باشند میگن هزار بار دیدم .

منم چون چهار پنج روزه استرس شدید نشسته تو جونم نمیتونم درست حرف بزنم دلم میخواد همش داد بزنم نمیتونم جلوی خودمو بگیرم ولی از یه طرف هم درجا پشیمون میشم 

برو آشتی کن حالا بدون حرفم میتونی بری بغلش کنی بعد لوس کنی خودتو تو بغل خود ب خود اشتی میشهسر بحثهای ...

فقط یه رفتار خیلیییی بد دارم که خیلیییی احساساتی ام 

هر موقع می‌خوام حرف دلمو بزنم یا یه چیزی بگم سریع گریم میگیره حتی تو اکثر دعوا ها گریه میکنم جلو چشمش ولی اون چیزی نمیگه  که هیچ انگار هم کوره و هم کر

این آخرین بارم بخاطر اون حرفش گریه کردم ولی 😓

به قرآن اگه اون اشک تو چشمش حلقه بزنه خودم بد تر از اون گریه میکنم و هی دلداریش میدم و نمیزارم دیگ اون یه قطره هم بیاد پایین

ولی اون به یه ورش هم نیس وقتی گریه میکنم 

یعنی یه دامن کوتاه بپوش یه جارو دستی ور دار جلو شوهرت خونه رو جارو بزن ....یاهم‌یه کاری برو حموم بعد ...

نه بابا حوصله اون کارو ندارم 

پنج روزه پریود نشدم تمام ذهنم درگیر شده بدنم پف کرده و سنگین شده حوصلمو ریخته بهم