2777
2789
عنوان

صابخونه شدن تو روستا یا مستاجری تو شهر🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 50 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم تو روستا خونه را بسار بعد گرون بفروش با پولش ی خونه نقلی تو شهر بخرالان همون خونه های روستایی ...

میلیاردی فکر نکنم شده باشن 

اگرم شده باشه یه میلیاردو نیم نهایتش 

که بیاره توی شهر شاید ده مترشم نمیتونه بخره 

مگر شهر های کوچک

روستا بریم دیگ بعیده بیایم شهر

فکر می‌کنی کم‌کم درست میشه ...تازه ببین فاصله ات با شهر چقدر 

این شرایط اقتصادی که من میبینم نهایت بتونی یک خونه کوچیک تو شهر اجاره کنی ولی تو روستا نقشه خونه خودت درست می‌کنی ..من الان نقشه ای که دارم عمرا بتونم تو. شهر همچین خونه ای اجاره کنم ،خریدش که جای خود 

ماریاتوهین نکن شهرنشین بودن همچین تفاوتی باروستانداره تواین دوره اکثرهمین ادماکه میگی فضولن الان توشهرن وشهرادرست کردن اتفاقاصفاوصمیمیتی که توادماروستاهست عمراتوشهرپیدابشه

میلیاردی فکر نکنم شده باشن اگرم شده باشه یه میلیاردو نیم نهایتش که بیاره توی شهر شاید ده مترشم نمیتو ...

چرا بخدا 

ی فامیل ما خونشو تو روستا فروخت ۳ میلیارد

اگه زمینتون بزرگه همون زمین هم میتونین بفروشین با پولش ی خونه بخرین تو شهر

من هنوزم دیدم خونه ۱ و ۲ میلیاردی هست تو شهر ها

فوقش ی خونه قدیمی تو شهر میخری بازسازیش میکنی

چرا بخدا ی فامیل ما خونشو تو روستا فروخت ۳ میلیارداگه زمینتون بزرگه همون زمین هم میتونین بفروشین با ...

الان اگه منظورش از شهر شهری مثل تهران باشه باید یه ۳میلیارد پیش پرداخت بده 

خونه دیگه کمتر از ۱۰ _۱۲ میلیارد نیستش ۵۰ متریش

توی شهرای دیگه شاید توی منطقه متوسط بتونه یه خونه پیدا کنه

زندگی تو روستا برام سخته

خونه ساختن توی روستا به نظرم برای کسانی خوبه که بازنشسته هستند یا پنجاه به بالا هستند مخصوصا برای کسانی که توی شهر زندگی کردند

من خودم توی شهر زندگی کردم اصلا نمی تونم توی روستا زندگی کنم فقط برای تفریح اونم سه روز ولی اگه بازنشسته باشم و بچه ها ازدواج کنند بدم نمیاد یک ماهی برم زندگی کنم بازم برگردم

زندگی روستا سختی های خودش رو داره تحت تاثیر همسرت قرار نگیر و عذاب وجدان نگیر چون زندگی توی روستا خیلی توی چشمه مخصوصا یه شهری بره توی روستا زندگی کنه

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  

من الان اومدم شهر همسرم هیچ فامیلی از خودم اینجا نیست عملا با کاری که کردم انگار اومدم زندان یه زندانی که نه میله داره نه غل و زنجیر ولی مواقعی که دلم میگیره هیچ‌جا رو ندارم برم

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  

اقاروستا یوقتی امکانات نبودبهداشت نبود اینترنت وتلفن اینانبود اماالا که همه چی هست توروستاخب چه کاریه روستاباش ولی توخونه خودت باش بعدشم بخدازندگی روستابی فوق العادس ارامبخشه