2777
2789
عنوان

قطع ارتباط با دوست صمیمی

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 52 پست
اره😂😂😂😂من یه دوست داشتم دیگ ارتباطمو قطع کردم ازدواج ک کرده بود پشت گوشی یهو میگف وایسا وایسا بذ ...

وای چقدر آدم رومخیی بود 

دوست منم  اینطوری بود یه بار عکس فرستاد باز کردم دیدم عکس گوشی آیفونه دستش   بهم پیام داده ببین شوهرم اینو برام خریده سوپرایزم کنه ولی من گفتم بهش بره آخرین مدلشه برام بگیرهه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به نظرم خودتو توی رودربایستی با هیچ آدمی قرار نده.

اگر هر رابطه ای داری که حالتو خوب نمی‌کنه یا بهت کمک نمی‌کنه یا از زندگی عقب میندازتت قطعش کن.

من پارسال یه رابطه رفاقتِ ۹ ساله رو تموم کردم چون دیگه نمی‌تونستم توش خودم باشم و تا الان هم لحظه‌ای پشیمون نشدم..

به نظرم خودتو توی رودربایستی با هیچ آدمی قرار نده.اگر هر رابطه ای داری که حالتو خوب نمی‌کنه یا بهت ک ...

آره دقیقا   متاسفانه به قول شما آدم تو رودربایستی قرار میگره دلش نمیاد ولی خب عوضش اعصاب آدم بهم میریزه